Ultima actualizare: azi, 11:21
Locale

După Zilele Recoltei ale Primăriei urmează Zilele Recoltei ale Consiliului Judeţean

sedinta Consiliul Judetean (15)Seria sărbătorilor nu se opreşte în judeţul Satu Mare. Din cauza neînţelegerilor dintre primarul Dorel Coica şi preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef, după Ziua Oraşului, Ziua Judeţului şi alte sărbători, în luna octombrie vor mai avea loc două evenimente, Zilele Recoltei organizate de Primăria Satu Mare şi Zilele Recoltei organizate de Consiliul Judeţean.

Preşedintele CJ, Adrian Ştef, a răspuns astăzi, într-o conferinţă de presă, unor sugestii făcute de primarul Dorel Coica, şi anume că acţiunile din municipiu sunt copiate de judeţ.  Ştef a prezentat „Calendarul Cultural 2013” al Consiliului Judeţean din care reiese că în luna octombrie au fost  programate „Zilele Recoltei”.

„Oricum o vom organiza”, a afirmat Ştef, fără să spună exact când va avea loc evenimentul, dând asigurări că nu copiază evenimentele Primăriei.

Amintim că primarul Dorel Coica a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, organizarea celei de-a treia ediţii a Zilelor Recolei, în perioada 4-6 octombrie. La eveniment vor fi peste 40 de expozanți, cu produse diferite din carne și preparate din carne, produse lactate din lapte de capră și oaie, fructe deshidratate, legume, magiun, vin, must, pălincă, beles din Bogdand, produse artizanale, flori ornamentale și multe altele. La Zilele Recoltei și-au anunțat prezența și producători din Maramureș, Sălaj, Bihor și Alba.

Deschiderea oficială a Zilelor Recoltei va avea loc vineri, 4 octombrie, de la ora 14, cu un spectacol folcloric susținut de Petrică Mureșan și ansambluri folclorice din județul Satu Mare. Programul artistic se va încheia la ora 20:00.

În cadrul conferinţei, primarul Dorel Coica i-a sugerat preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, să-şi organizeze Zilele Recoltei  ale judeţului undeva în judeţ, dacă tot vrea să copieze acţiunea.

„Consiliul Judeţean îşi poate face această sărbătoare în teritoriu, au foarte multe comune la dispoziţie. Ştiţi că după Ziua Municipiului urmează Ziua Judeţului. După Ziua Recoltei vine Ziua Recoltei în judeţ sau la marginea judeţului. Le transmitem că pot face ziua judeţului în judeţ, şi un domn din mass media a recomandat terenul din Moftin plin cu muşuroaie”, a declarat primarul Dorel Coica, făcând aluzie că preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef îi copiază mai multe acţiuni.

 

14 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Astia se bat care o au mai lunga… ziua recoltei? E penibil! Manutele sus cine mai vrea paranghelii pre-electorale din banii contribuabililor 🙂

 2. ava Răspunde

  daca facem un inventar intre realizarile promise in campania electorala si ce a aurmat dupa veti realiza ca banii nostri merg doar pe chefuri ,doar de acolo se mai ciuguli cites de putin , ACEASTA MARIONETA DE STEF CE SA STIE MAI MULT DECIT BISNITA

 3. Daniel Răspunde

  Ce rad toti ca porcii. Pot sa rada ca nu dau bani din buzunarul lor. Astia ne gestioneaza banii judetului? Astia ar trebui sa ne faca viata mai buna, sa ne aduca investitii, sa ne faca proiecte de viitor etc? Niste flamanzi care daca ar fi pusi sa faca o afacere pe cai cinstite ar muri de foame. Ei si la privat au fentat statul, iar acum cand sunt in slujba statului, isi bat joc de functie, dar si de noi.

 4. mariana Răspunde

  De ce nu scrieti despre ilegalitatile scandalagiului Mircea Marian, președintele pensionarilor, care prin șantaj si escrocherii s-a îmbogățit cu gasca lui murdara in ultimii ani.
  suntem si pensionari cinstiți in orașul acesta dar nu avecm loc de infractorii Marian si ai lui! Jos cu ei! Ar fi cel mai frumos cadou pentru pensionari de ziua lor!

 5. D.n.a. Vine la tine Răspunde

  Mare combinator este Ștef si sfatuitor pe probleme de sport tae mare bou,karate kid,te pupam pe portofel.

 6. Galiano Răspunde

  CHEFURI SA FIE…CA IN REST AVEM DE TOATE IN ORAS SI IN JUDET…
  ASA ALESI ASA ALEGATORI….
  TOT INAINTE…CA O SA FIE SI MAI BINE IN SATMAR

  • Razvan Răspunde

   atata stiti, bai Coica si Stef, sa organizati balamucuri pe banii cetatenilor, daca nu e ziua orasului e ziua judetului, daca nu e ziua recoltei primariei e ziua recoltei consiliului, daca nu e ziua culturii traditionale e ziua culturii mestesugaresti s.a.m.d. Cat umflati voi din aceste asa-zise evenimente ? Cine si cu cat cotizeaza ? Mai plecati bai la gara, mafiotilor, ati furat orasul !

 7. deejay Răspunde

  PE EI I-ATI VRUT PE EI I-ATI PRIMIT CU TOT CU PROMISIUNILE LOR! PACAT CA RAMAN DOAR PROMISIUN. FACETI O COMPARATIE INTRE MULT VESTITUL GYUSZI BACSI SI REALIZARILE FACUTE ATUNCI (ca avem multe lucruri bune de enumerat) SI CE AVEM ACUM! :))) VA ASCULT!?! PENIBIL. DOAMNE FERI! :))

 8. sisi Răspunde

  Mai da ce “mien” veselie a fost la sedinta consiliului, ce bine se distreaza pe banii nostri, ca doar de aceea au fost alesi, ei sa fure, noi sa fim fraeriti. Banii pe atitea festivaluri si paranghelii trebuie cautati pe str. Mihai Viteazu, fostul sediu al GNV, de acolo se impart.Iar despre Gyusike, oare ce a facut bun pt acest oras? ca oricit ma straduiesc nu-mi amintesc .

 9. Liberal Răspunde

  Ar trebui ca Ziua Recoltei,organizata de Consiliul Judetean, sa fie pe 3 octombrie, de ziua celui mai iubit fiu al PNL Satu Mare, prof. Mihai Adrian Stef, in semn de pretuire pentru activitatea laborioasa a acestuia, pe campurile judetului, la orase si sate. Pregatirea domniei sale, incununata de cele trei facultati absolvite, de Educatie, Fizica si Sport, il recomanda, fara doar si poate, pe distinsul presedinte sa fie primul agricultor al judetului, nu primul taran, asa cum il considera multi cunoscatori ai fenomenului politic, asa ca merita la implinirea varstei de 37 de ani, sa fie sarbatoare in tot judetul.
  In final, sa trecem la chestiuni serioase si sa transmitem presedintelui CJ ca banii judetului nu trebuie rispiti pe toate prostiile din lume, fiind banii nostri, ai tuturor contribuabililor satmareni, asa ca domnu Stef, cumpatare, daca nu te-ai inteles cu Dorel, sa organizati , asa cum e firesc, o singura zi a recoltei!

  • vasile Răspunde

   unde se va ţine? mai au timp de pregătiri? unde sunt invitaţiile, banerele etc.? fără reclamă, fără prieteni?

 10. adi pop Răspunde

  ce stie acest omulet sa faca ,doamne ce am ajuns in satu mare sintem de risu curci cu astia , PACALA si TANDALA

 11. vasile Răspunde

  copy – paste? dacă ar fi pe gratis, de ce nu, dar să aruncaţi o grămadă de bani, şi să vedem produse din import, că roşii autohtone nu prea mai sunt, nu merită. D-l Ştef eşti înconjurat de o grămadă de prieteni, fără pregătire necesară pentru funcţia de preşedinte a Consiliului judeţean.

 12. caragiale Răspunde

  din pacate vesnicul,obositul si mai nou inculpatul crai satmarean SISI si-a tras un penibil prozelit,o maimuță jenanta si peltică cu aere de vătaf.ăsta chiar crede ca are competențe sa conduca un județ.Dacă ne livreaza scurte episoade de demagogie ieftina-gen va iubesc,Dumnezeu sa-i ajute pe satmăreni- si face poze pe la toate colțurile de stradă crede ca prostește pe cineva.să fim serioși.trebuie să ne trezim,sa protestăm pubic față de promovarea unor astfel de incopetenți.TREZITI-VĂ SATMARENI!!!!!AM AJUNS PRINTRE CELE MAI OROPSITE JUDEȚE DIN ȚARA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.