Ultima actualizare: ieri, 22:09
copii institutionalizati
Locale

Elevii instituționalizați au rechizite și echipamente sportive, la început de an școlar

copii institutionalizatiLa început de an şcolar, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Satu Mare, prin intermediul personalului de specialitate, a achiziţionat: rechizite şcolare, ghiozdane, treninguri, adidaşi şi tenişi. Fondurile băneşti necesare pentru achiziţionarea acestor produse au provenit din bugetul D.G.A.S.P.C. Satu Mare, la fel ca în fiecare an, alocate de Consiliul Judeţean Satu Mare.

De aceste produse au beneficiat: 234 de elevi din Casele de tip familial, 277 de elevi, care se află în plasament la asistenţii maternali şi 450 de elevi din Centrele de plasament.

După reîntoarcerea elevilor de la ore, în cursul după amiezii, aceştia sunt îndrumaţi şi supravegheaţi la orele de studiu şi efectuarea temelor, de către educatori, care lucrează în Centrele de plasament şi Casele de tip familial. Asistenţii maternali profesionişti se ocupă personal de elevii aflaţi în plasament.

În acest an, Fundaţia „BETANIA” din Satu Mare a oferit sub formă de sponsorizare: încălţăminte, jocuri şi dulciuri, celor 51 de copii din Centrul de plasament „ROUA”, de la Hurezu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tamponare pe str. Mihai Viteazu. Trei pasageri au fost răniţi

În data de 16.09.2013, pe str. Mihai Viteazu, din municipiul Satu Mare , Savel I., de 39 ani, din Satu...

Închide