Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Piton descoperit într-un garaj din Satu Mare (VIDEO)

Pitonul, fotografiat în maşină

Pitonul, fotografiat în maşină

O familie din Satu Mare a trecut prin momente de groază după ce chiar copiii au descoperit un piton în garaj. Familia Csik de pe str. Avram Iancu a avut neplăcuta surpriză de a se trezi luni, 2 septembrie, cu şarpele lung de aproximativ trei metri care cântăreşte circa 50 de kg. Aceştia au făcut un filmuleţ şi l-au postat pe facebook.

Pitonul neveninos aparţine familiei Pașca, care are locuinţa chiar dincolo de grădina familiei Csik. Duminică după amiaza pitonul a fost scos în curte de unde a dispărut.  Se pare că a trecut gardul în curtea familiei Csik, ascunzându-se în garaj. Evenimentul a fost cu atât mai neplăcut cu cât marele piton a fost descoperit chiar de către copii. Imediat au fost anunțați polițiștii, care au încercat să descopere de unde a apărut pitonul. În cele din urmă și-a făcut apariția vecinul care deține pitonul, l-a luat în spate şi l-a dus acasă. Acesta a fost cumpărat din Ungaria.

Poliţiştii l-au amendat pe proprietarul pitonului cu 100 de lei, în vreme ce familia Csik s-a ales cu o sperietură groaznică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.