Ultima actualizare: azi, 15:55

Catalin Predoiu, Andreea Paul, Petre Muresan
Locale

Cătălin Predoiu: În Palatul Victoria nu avem pilot, iar la Senat n-am avut niciodată!

Catalin Predoiu, Andreea Paul, Petre Muresan

Cătălin Predoiu, Andreea Paul, Petre Mureșan

Premierul din umbră al PDL, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției, deputatul Andreea Paul, ministru al Economiei în același guvern din umbră, alături de Petre Mureșan, președintele PDL Satu Mare, au susținut vineri, 27 septembrie, o conferință de presă, la sediul Partidului Democrat Liberal Satu Mare.

Premierul “din umbră” al PDL a afirmat că certurile din conducerea USL dovedesc o ruptură între cei doi lideri care “se comportă ca şi personajele din filmul “Singur acasă”. Acesta a precizat că liderii USL se bat în declarații și colindă țara în loc să se ocupe de problemele reale ale românilor.

Din punctul nostru de vedere, Guvernul ar trebui să se concentreze pe rezolvarea problemelor economice. Ceea ce vedem în schimb este incapacitate şi preocupare pentru conservarea puterii“, a afirmat Predoiu.

Fostul ministru a spus că țara se află în pericol. Semnalele primite din partea Franței, din partea mediului de afaceri și semnalele din stradă arată că soluțiile guvernului Ponta sunt respinse. ”Toate arată că la ora asta în Palatul Victoria nu avem pilot, nici măcar copilot, iar la Senat n-am avut niciodată“, a spus Predoiu.

Deputatul de Țara Oașului, Andreea Paul, prim-vicepreședinte PDL, susține că guvernarea USL “prăduieşte România”, iar declaraţiile lui Liviu Dragnea privind guvernarea, “bagă USL în moarte clinică”.

Pentru ce îşi bate joc USL de viaţa românului? Pentru a-şi hrăni propria mafie. Capul acestei mafii este Victor Ponta. Vă reamintesc Oltchim, CFR Marfă, Roşia Montană. USL hrăneşte mafia şi o creşte, o mafie care prăduieşte România“, a declarat deputatul Andreea Paul.

 

Un comentariu

  1. Tyler Dur Den Răspunde

    Portocalii care au luat spaga de la Florisal
    CLAUDIU ARDELEAN – DEMISIA
    SORIN GHILEA – DEMISIA
    RUSINE!
    Satu Mare ORAS FARA OPOZITIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.