Ultima actualizare: azi, 13:00
primar Dorel Coica
Locale

Primarul răspunde PDL-iștilor: ”Sunt niște mincinoși!”

primar Dorel CoicaPrimarul Dorel Coica a răspuns astăzi, într-o conferință de presă, întrebărilor adresate de conducerea PDL Satu Mare.

Reamintim cititorilor că în data de 12 septembrie, preşedintele filialei judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan şi cel al filialei municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean au adresat patru întrebări deschise edilului șef.

Cele patru întrebări au fost:

“1. Angajaţii Primăriei se plâng că documentele stau pe masa dumneavoastră pentru a fi semnate chiar şi câte o săptămână, dumneavoastră lipsind din Primărie două-trei zile la rând. Fiţi sincer şi răspundeţi câte din cele aproape 500 de zile de la validarea mandatului de primar aţi fost prezent în Primăria Satu Mare?

2. Care sunt motivele reale pentru care i-aţi retras toate atribuţiile d-nei viceprimar Papici?

3. La Carei s-a făcut o inventariere a câinilor fără stăpân. Câţi câini fără stăpân există în municipiul Satu Mare, incluzându-i şi pe cei din cartierele mărginaşe care au omorât o biată femeie anul trecut? Locuitorii oraşului au dreptul să ştie cât îi costă, în calitate de contribuabili, soluţionarea acestei probleme.

4. A trecut 30% din mandatul dumneavoastră de primar. Aţi făcut măcar proiectul tehnic al celui de-al treilea pod peste Someş? Şi dacă da, când încep lucrările?”

Înainte de toate, primarul municipiului a trecut în revistă obiectivele realizate de actuala conducere a Primăriei Satu Mare. Printre ele a amintit de reabilitarea drumului către Sătmărel și centura de ocolire a orașului, între Lazuri și Dorolț, proiecte ce se află în derulare și urmează a fi finalizate în perioada următoare și a afirmat că echipa formată din primar, viceprimari și city-manager, este una sudată și muncitoare. Edilul șef a declarat că ”trio-ul de aur ” alcătuit din Mureșan, Ardelean și Băbășan nu au habar de activitatea instituției și sunt niște mincinoși.

„Poate că marele jurist-şef al gropii de gunoi, (Claudiu Ardelean),  are destul timp să stea toată ziua în ghereta lui şi să conceapă teorii despre programul meu de lucru, însă nu toată lumea îşi permite acest lux. Poate în felul acesta nu ar minţi împreună cu ceilalţi doi care fac parte din trio-ul de aur. Sunt doar nişte mincinoşi și ar fi bine să se ocupe de problemele lor”, a replicat primarul.

Primarul Coica a declarat în conferința de presă că se află în Primărie înainte de ora 7, tocmai pentru a nu lăsa actele nesemnate, iar city-managerul este un om deosebit care a suplinit munca primarului în perioada când acesta a fost în concediu.

City managerul este un băiat deosebit care, în perioada cât am fost în concediu mi-a răspuns la telefon şi s-a deplasat unde l-am trimis chiar şi noaptea la ora 23:00, în consecinţă am intenţii de promovare a acestuia”, a declarat primarul.

În privința viceprimarului Marcela Papici, primarul a afirmat că nu i-au fost retrase atribuțiile, ci a fost vorba doar de o reîmpărțire a sarcinilor.  Deciziile în privința școlilor din municipiu vor fi luate de echipa formată din primar, viceprimari și Mariana Roman, inspector general școlar.

Primarul i-a invitat pe cei trei PDL-iști în Primărie, pentru a se convinge de timpul de lucru petrecut de edil și pentru a constata că nu sunt sincope în circuitul actelor în instituție.

58 comentarii

 1. x Răspunde

  si din nou…..lumea proasta pune botul la explicatiile lui Scoica. baaaa primaru lu peste, cum sta treaba cu Florisalul? De ce nu ne spui pe ce s-au cheltuit peste 2,6 mil de euro din banii publici? un mincinos mai mare ca tine nu exista baaaa! demisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Adriansm Răspunde

  PDL-istii au întrebat lucruri concrete, au primit ca răspuns: atac la persoană. Asta înseamnă că primarul nu poate răspunde la aceste întrebări. Coica este cel mai mare mincinos al Sătmarului (dupa Govor bineinteles)

  • x Răspunde

   ai dreptate. cand un om e intrebat de niste lucruri murdare, raspunde dur si evita subiectul. ca si in cazul lui Scoica. e o explicatie cat se poate de normala si logica. deci, oameni buni, se fura si se va fura in continuare atata timp cat USL-ul e la putere!

 3. Casi Răspunde

  De ce nu spune nimic despre caini? Stie doar sa acuze, ca altii sunt mincinosi, dar nu da explicatii clare. Cat despre actele care trebuiau semnate, zilele trecute am avut o problema de rezolvat la primarie si mi s-a spus ca primarul este plecat in concediu pana in data de 16.09, deci tot orasul stie treaba asta, dar el vine si se scuza??? Cine il mai crede?

 4. jiji de la liberali Răspunde

  D-apoi n-au intrebat nimic PDL-istii de city manager!!! E vrb de acel Babut, nu?? La aceste intrebari, daca era onest, raspundea punctual , nu batea campii si ii facea troaca de porci pe cei care au avut curajul sa-l interpeleze! La urma urmei sunt intrebari la care ar dori raspuns toti cei care l-am ales!(si-am luat-o in freza). Si ce-i cu numele lu Babasan acolo? Are Scoica Dorel Costel un fix: Babasan!…si Florisalul! Il cam trec apele…..

 5. Sergiu Lucian Băbăşan Răspunde

  Să lăsăm dezbaterile sterile, UNDE SUNT BANII DOMNULE COICA?
  11.683.537,64 RON PLĂTIȚI catre Florisal (Vasile Puscas si clanul)
  8.584.038,01 RON PLĂTIȚI catre Tehnic Asist Botosani (Mircea Govor si clanul)
  TOTAL: 5.1 milioane de EURO
  Ce s-a facut pentru acesti bani?
  Are domnul primar timp sa ne raspunda?
  Taxele si impozitele sunt platite de toti satmarenii!

 6. satmarean Răspunde

  Alte 4 intrebari pentru Dorel Coica:
  5. este adevarat ca ati refuzat un investitor strain care a depus documentatie pentru a porni o investitie in locul pilonilor de pe cap pod Golescu, vis-a-vis de cladirea Finantelor?
  6. de ce a fost mutata doamna Marchis din functia de consilier local la Apaserv, fara a avea studii corespunzatoare sau experienta in domeniu?
  7. este adevarat ca doriti sa promovati pe novicele Adrian Micle, consilier local de 24 de ani in functia de viceprimar in locul doctorului Radu Roca?
  8. ce planuri aveti pentru a intra in posesia cladirii spitalului CFR folosind relatiile dvs din centru? este adevarat ca delegatiile dvs dese in Bucuresti au ca scop “facilitarea” acestei achizitii?
  9. a trecut un an si 3 luni, o treime din mandatul Dvs. Vă rog să enumerați 3 proiecte majore de investiție ce ați realizat in oraș, despre care aveți și documentație nu numai vorbe de genul “vom face” “avem soluții” etc
  10. in campania electorală ați promis că veți face ordine in Satu Mare. In ce măsură s-a realizat această promisiune dacă toți cerșetorii, escrocii, prostituatele de pe străzi, Tarzan și alte elemente periculoase iși continuă activitatea fără probleme, ca și până acum?
  11. in campania electorală ați promis (printre altele, la intâlnirea cu alegătorii din micro 17) că veți face ordine la Primărie. Vă rog să ne informați despre numărul celor dați afară și despre numărul celor angajați la Primărie și la instituțiile subordonate (Apaserv, Transurban).
  12. care a fost motivul pentru care ați ales pe Dan Băbuț Domuța, un huligan de fotbal având calități indoielnice de management, fără nici o experiență administrativă, fără pregătire profesională, fără un vocabular adecvat etc pentru funcția de administrator public? Numele lui a fost afișat pe ușa biroului inainte de derularea concursului pentru acest post (cod penal: uzurparea de calități oficiale inainte de dobândire) și nici de atunci nu a contribuit la dezvoltarea orașului cu nimic. Care este motivul pentru care il țineți pe acest post strategic?

 7. Rares Jucan Răspunde

  PENIBIL… Mi-e rusine, unde sa ma ascund, unde sa fug? Atacuri de doi bani.

 8. cocojumbo Răspunde

  deci danutz daca tot te-o laudat coiutz pune mina pe preputz si ial un pic la botutz. botutz rimeaza cu prostutz, fraiere!

 9. Tyler Dur Den Răspunde

  Vorba lui Vântu … banii nu mai sunt… sau or fi pe iahtul lui Pușcaș?! Aud că și Coica s-a plimbat cu iahtul respectiv vara asta…

 10. vali Răspunde

  saracu, cred ca are cosmaruri cu Babasan! daca n-ar fi asta, ce ne-ar putea prosti! Ca cine dracu-i atent la contracte, la expirarea contractelor, la plati, clauze, iahturi, milioane, milionari!

 11. udmr Răspunde

  Este un mincinos el insusi! Dar stiti cum se spune:”hotul striga prinde hotul”. El cu echipa lui de 2 bani pe care o tot lauda nu o sa faca nimic!!! poate o sa se apuce de ceva in anul electoral ce va veni. Ar trebui sa iesim toti si sa dam cu ei” de pamant” sa nu asteptam inca 3 ani pana la viitoarele alegeri.Prea s-au obisnuit cu ideea ca romanu-i prost si rabdator. A trecut 1 an si 3 luni si nu ai facut nimic jos cu ei, mincinosi ordinarice sunt.

 12. SATMAREAN Răspunde

  Domnule Coica, imi pare rau ca v-am dat votul meu! Daca Babut Domuta Dan are asemenea aprecieri de la dumneata si doresti sa-l promovezi mai mult inseamna ca Dorel Coica, omul pe care l-am apreciat atat de mult anul trecut si in ultimii 20 de ani, nu mai exista!
  Dupa ce l-ati angajat initial fara concurs pe city-manager, contrar legii, la recomandarea lui Stef, dupa ce s-a codit la orice problema stringenta, neavand capacitatea de a gestiona probleme, nefiind pregatit in administratie si nici calitatile umane nerecomandandu-l pentru o asemenea functie, domnule edil-sef nu mai am nicio asteptare de la dumneata! Pacat ca satmarenii, printre care si eu , am crezut in promisiunile din campanie, faptul ca aveti o echipa de profesionisti cu care veti aborda si rezolva toate problemele.
  Domnule primar, daca tinetila imaginea dumneavoastra si la satmareni, ar fi bine sa luati in calcul DEMISIA city-managerului, Babut Domuta Dan!

 13. Leo Răspunde

  COICA-DEMISIA!!!

 14. Vasile Mare Răspunde

  Domnule primar, ati inceput reabilitarea trotuarelor din Carpati,unele le-ati reabilitat pe o singura parte, altele, pe alocuri, dar sunt strazi de care nici nu v-ati atins ,cum ar fi Cibinului si Fanatanele. Noi, cei ce locuim aici, nu meritam sa avem macar pe o parte reabilitat trotuarul?!

 15. George Răspunde

  Apreciez intrebarile puse de “satmarean” si astept un raspuns de la dumneavoastra,domnule Coica:”Care a fost motivul pentru care ați ales pe Dan Băbuț Domuța, un huligan de fotbal având calități indoielnice de management, fără nici o experiență administrativă, fără pregătire profesională, fără un vocabular adecvat etc pentru funcția de administrator public? Numele lui a fost afișat pe ușa biroului inainte de derularea concursului pentru acest post (cod penal: uzurparea de calități oficiale inainte de dobândire) și nici de atunci nu a contribuit la dezvoltarea orașului cu nimic. Care este motivul pentru care il țineți pe acest post strategic?”

 16. Maria Răspunde

  Domnule primar, de ce ii faceti mincinosi pe cei ce va acuza?!
  Sunteti sub asteptari! Sunteti sub orice critica! Nu e de mirare ca illaudati pe incompetentul Babut, doar cine se aseamana, se aduna!
  Ar fi onorabil sa va cereti scuze satmarenilor, fiindca i-ati dus cu presul! Cate blocuri ati reabilitat termic, domnule primar?

 17. Horea Răspunde

  DEMISIA COICA! DEMISIA BABUT!

 18. Laura Răspunde

  Noi, locuitorii municipiului Satu Mare v-am votat sperând să aduceţi dezvoltare acestui oras: investiţii, infrastructură, protecţie socială, relansare economică. In locul acestora am primit doar orgoliu politic,incompetenti -precum omul laudat de dumneata,premieri, lansări de carte, tăieri de panglică la investiţiile lansate de Ilyes. Nu pentru asta v-am votat!
  Onorabil, domnule medic primar,ar fi sa renuntati la functia de la primarie si sa va faceti treaba de medic, unde va apreciez foarte mult!

 19. Lica Răspunde

  Ca protejeaza un incapabil ca si Babut nu ar fi asa de grav pe cat este faptul ca acopera delapidarea de peste un miliard a lui Zaha (pe cand se ocupa de cimitire). Mai mult, la promovat la Apaserv!

 20. flacara violeta Răspunde

  Ba primar,primat,vai de mine toti or fi niste mincinosi,numai tu esti un sudist onest ,loial,moral fata de satmareni! Du-te unde si-a intarcat mutu iapa ,dar nu uita sa-i iei cu tine si pe cei din clica ta,adica pe toti usl-istii!SATMARENI DESTEPTAREAAAAAAAAAA!!!!

 21. marele maestru Răspunde

  fara motivul de ai tine partea primarului dar daca tocmai asa condamnati echipa atunci cu cine sa realizeze ceea ce promitea?cu voi..sau cu cine?

 22. marele maestru Răspunde

  la multi va suna prostia in cap ca pintenii unui cowboy..

 23. Notigan Karoly Răspunde

  Domnule Primar Coica luati ca intrebare de la popor undes promisiunile si banii…????

 24. unu Răspunde

  auzi mare maestru…mare fan usl-ist…te citesti desteptule, faci reclama unei echipe de nulitati…..ca sa-ti reimprospatam memoria…..te rugam posteaza aicicontractul marelui Coica cu satmarenii….o gargara monumentala, ca vorbaria pe care matuluta in stilul tipic pagubos al multora il postezi si promovezi…..orasul asta a devenit o feuda….desteptul de doctor n-a realizat nimic dar se lauda cu realizarile inaintasilor…..are dreptate flacara violeta….este un primat….lipsa coloana vertebrala si ce este mai dureros este ca trateaza populatia acestui oras ca pe o masa de prosti si naivi

 25. unu Răspunde

  rezerva desteptule tot ceea ce doresti…pana si seriale,posteaza ce vrei….daca la viile satu mare te simti bine, te las in plata domnului….confuzia iti apartine…eu te intrebam despre un contract cu satmarenii….tu in stilul caracteristic oamenilor politici….deturnezi….fa-o…doar asta se intampla si la nivel local si la nivel national

 26. unu Răspunde

  si pt o corecta informare….daca de la una trecem la alta….si mai si deturnam…..stiti cine este membru fondator al centrului de pe viile satu mare….v-o spun eu in calitate de apartinator,lezat de comentariile postate….Primaria Satu Mare….deci sunt chiar atat de neindreptatite pretentiile de a sustine singurul serviciu social in care exista o ingrijire la nivel occidental? este singurul centru unde nu trebuie sa te programezi pentru vizita….pot sa intru oricand vreau fara sa ma anunt prealabil? asta nu ridica intrebari ?

  • marele maestru Răspunde

   una(a)..argumentul ca poti intra cind vrei,cum vrei justifica sa pompezi bani cu nemiluita?tu nu ar trebui sa intri deseori fara sa sufli in fiola(o spun angajatii)Carnavalul tau oricum este pe sfirsit si te asigur ca bietii suferinzi o vor duce mai bine..

 27. flacara violeta Răspunde

  mare maeste,ai vrea tu sa sugi ceva in fata blocului?fraiere de 2 bani,postac usl-ist! CE TE FACE IDIOT FRUSTAT SA CREZI CA NOI CEI CARE SUNTEM NEMULTUNITI de activitatea acestui asa zis primar mancam seminte? Ilici ii facea golani pe cei care manifestau in piata acum23 de ani,chiar nu evoluati?Nici nu te salut!!!

 28. marele maestru Răspunde

  @flacara violeta..corectez,nu o punga de semintze ci mai degraba un flacon de vodca”polar” sau un coniac”unirea”sa dai mina la hora cu ceilalti de tzeapa ta

 29. satmarean Răspunde

  “Marele maestru” a dorit sa duca comentariile critice in derizoriu.De fapt, prin cele afirmate a aratat care sunt preocuparile sale de baza, a taia frunze la caini, tinandu-i partea edilului-sef.
  In mod normal, primarulreabuia sa aiba raspunsuri punctuale la acele intrebari, nu sa raspunda birjareste. Din pacate, asta e nivelul administratiei USL. Coica, Govor, Stef, Babut sunt cativa dintre uselistii de trista amintire.
  In timpul camapaniei electorale,Coica a spus ca are o echipa de profesionisti. Daca un vanzator de covoare, a ajuns city-manager,e clar, profesionistii lipsesc,iar tot ceea ce face e dupa ureche, neprofesionist.
  Coica ar trebui sa-l demita pe administratorul public pentru incompetenta si lipsa de bun-simt,iar domnia sa sa renunte la fotoliul de primar, fiindca nu e potrivit pentru aceasta demnitate publica, putand fi un “primar” bun doar in calitate de de medic, “medic primar” !

 30. unu Răspunde

  in calitate de apartinator…te invit sa-i vezi pe bietii suferinzi, mi-am dus mama imobilizata….tinuta pe alt centru cu diazepam….si acum umbla, nenorocitule….si tu manjesti totul…si colportezi fara sa cunosti…ai fost vreodata acolo sa-i vezi pe bietii suferinzi, sau pe angajati…ai pus vreodata fiola femeii, pe care o acuzi? stii tu ce se intampla acolo? ai termeni de comparatie? raspunde la intrebare de ce municipiul Satu Mare in calitate de fondator nu-si face datoria?

 31. unu Răspunde

  intre se scrie impreuna analfabet colportor ce esti….avem nivelul de mare calitate intelectuala….a postacului

 32. unu Răspunde

  hai pa….sictir….atata poti…este relevant

 33. flacara violeta Răspunde

  mare maestre,mai ia-o odata si culcate,esti prost! Politica nu-i pt. tine,te bagi in seama degeaba! Mai bine mai suge odata carnatu’ si culcate!

 34. unu Răspunde

  jenant….un mare postac, care insulta, ataca, colporteaza, dar pe deasupra este analfabet….de modul conjuctiv n-a auzit inca, insa sa acuze sa puna fiole, pe cantar, sa invite pe altii la o vodca sau un cognac Unirea….asta poate…..dar in rest vehiculeaza vorbe goale si insulte, halal calitate umana halal maestru…ai atins iluminarea stimate domn sau doamna?….stii ce inseamna (atentie e modul conjunctiv!!!!) sa daruiesti ?

  • marele maestru Răspunde

   una de la vii..ai o calitate grea de contestat(de o duce bine pe spinarea altora)dar si ridici propria prostie la rang de arta..ce mai o campioana multipla.(asta pe linga ca iti plac masculii gen viorel lis)Mai incet totusi cu bautura da..iti voi da fiola cind nu te astepti.CULCA.te ..de fapt ai timp sa mergi la servici si la amiaza

 35. unu Răspunde

  prostia iti apartine in totalitate….insulti sub anonimat….postezi aiurea, arunci vorbe….este foarte usor sa acuzi…si ce este mai interesant este ca vorbesti si acuzi aiurea,….n-ai raspuns la niste intrebari…se pare ca ti-a starnit interesul saraca femeie de-i porti de grija cantarului, a fiolei si-ti risipesti energia de mascul feroce….s-o ataci….halal specimen….,ia DEX-ul, invata respectul, mai lasa insultele ca este usor sa ataci mai greu sa muncesti….si pe inserat poate incerci si tu cupidon patetic de satmar sa te trezesti din gargara monumentala pe care o tot postezi…..analizand la rece….e foarte interesant ”stimata d-na director” are un admirator ascuns, un pic psihopat….stresat de greutatea ei personala si de consumul de alcool……in concluzie….halal….

 36. toma Răspunde

  Doamna mare maestra rotary, de cand nu mai are atributii in primarie si-a gasit o noua vocatie: comentatul. Din pacate va trece mult timp pana sa repare cineva prostiile cauzate de marea maestra masona sau ce s-o mai fi crezand. In rest, sa stiti ca injuriile si amenintarile nu sunt argumente, ci oglinda unui cap prost si a unui suflet murdar.

 37. Daniel Răspunde

  Stati linistiti, Florisal lucreaza pt voi. In sedinta de joi a consiliului local se va vota prelungirea contractului cu Florisal, nu de alta dar se se oftice toti dusmanii, asa zice Coica prin primarie. Apropo d-le Coica ce intentii aveti de promovare a d-lui Babut??

 38. Bianca Tatar Răspunde

  Domnul Karoly, urmare adresei dumneavoastra (petitia de mai sus) va informam ca nu aveti taxa de salubritate platita si de aceea nu putem sa va raspundem!

 39. Bussu Razvi Răspunde

  Face.ti drumul catre mediesul aurit ca e un dezastru pt oamenii aia care fac naveta zilnic

 40. aurel Răspunde

  Om fara caracter, rau, mincinos, invidios COIca dispari din peisaj.

 41. ionel Răspunde

  COIca hot mincinos golan de 2 lei D.N.A. sa te ia !!!

 42. manuel Răspunde

  Coica=PSD, PSD=Coica asta duce la 0 voturi cine sa voteze hotia, Coica care isi umple buzunarele de la noi satmarenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.