Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Programul „Cornul şi laptele” demarează fără întârzieri în județul Satu Mare

cornul si lapteleÎn judeţul Satu Mare programul „Cornul şi laptele” demarează fără întârzieri sau alte probleme. De marţi, 17 septembrie începe repartiţia în şcolii a produselor lactate şi de panificaţie.

Pentru buna desfăşurare a programului au fost încheiate proceduri de negociere asigurând furnizarea laptelui, firma SC SIMULTAN FOOD 2011 SRL, iar a cornului firmele SC VARGA QUATRO SRL pentru loturile I, II, III şi SC TRANS TUR TĂŞNAD pentru lotul IV.

Programul “Cornul și Laptele” se adresează copiilor din clasele 0-VIII şi copiilor din învăţământul preşcolar în număr de 38.740 din judeţ, după cum urmează: lotul I – Satu Mare cu 17.612 copii, lotul II – Carei cu 6.707 copii, lotul III – Oaş cu 8.394 copii, iar lotul IV – Tăşnad cu 6.027 copii.

Finanţarea programului este asigurată din fonduri de la bugetul de stat din sume defalcate din TVA pentru cheltuieli descentralizate la nivelul judeţelor.

Procedura de achiziţie a fost derulată de Consiliul Judeţean Satu Mare. Valoarea estimată a produselor lactate este de 3.602.820 lei fără TVA, iar valoarea produselor de panificaţie este 1.859.520 lei fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.