Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Silaghi, la DNA: Am citit înştiinţarea de urmărire penală, nu am văzut probele

silaghi dnaOvidiu Silaghi a declarat, joi, la ieşirea de la DNA, că a citit înştiinţarea de urmărire penală din dosarul în care este cercetat pentru trafic de influenţă, dar deocamdată nu a văzut probele, precizând că este membru al PE din 5 septembrie, dar vine la DNA pentru că vrea să clarifice problema.

Întrebat dacă procurorii menţin acuzaţia că a primit 200.000 de euro de la Nelu Iordache pentru a interveni la persoane cu funcţii de decizie din CNADNR în sprijinul unui contract al firmei omului de afaceri, fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a spus că acuzaţia este nefondată, pentru că este absurd să primeşte bani ca să rezreziliezi un contract care deja era reziliat.
Întrebat dacă a discutat cu procurorii despre o eventuală imunitate de care ar beneficia, Silaghi a răspuns: “Sunt membru al Parlamentului European din 5 septembrie, dar drept dovada, sunt aici cu dumneavoastră şi dau declaraţii”.
Fostul ministru al Transporturilor a precizat că a venit la DNA pentru că doreşte să clarifice problema, pentru a termina “cât mai repede această poveste”.
Procurorul general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a solicitat în 6 septembrie preşedintelui aviz pentru începerea urmăririi penale a lui Ovidiu Silaghi.
Preşedintele Traian Băsescu a transmis, în 8 septembrie, ministrului Justiţiei cererea de urmărie penală pentru Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenţă, fapte care ar fi fost săvârşite când acesta era ministru al Transporturilor. Cererea a fost transmisă DNA de procurorul general al Parchetului instanţei supreme în 9 septembrie.
Şeful DNA a cerut procurorului general să sesizeze preşedintele cu cererea de începere a urmăririi penale împotriva fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, în condiţiile în care acesta şi-a dat demisia din Parlament şi avizul nu mai putea fi dat de Camera Deputaţilor, aşa cum se solicitate în cererea din 19 august.

sursa: realitatea.net

4 comentarii

  1. Baba Ana Răspunde

    Obraz de câcat.

  2. Daniel Răspunde

    Dreptate pana la capat!! Sa urmeze si pampalaul de Govor. Cireasa de pe tort ar fi ,,nationalistul,, cu drapelul roman pe Palat, Adisor Stef, cetatean maghiar cu acte in regula ca si cumnatul Sisi.

  3. adina Răspunde

    aci ii va trage sisi pe toti din jurul lui ,stef, govor, sasu, zetea , si multi alti ,DNA ar trebui sa ne curete patidul de toti intrusi ,si oportunisti , avem noroc ca sa ajuns la centru ca la sm se cam aranjeaza totul

  4. Griga Răspunde

    Sasu e pe fata cu Anda SRL , cu sediu pe chendi la parinti.

    Rusine dna. Ca nu il ancheteaza, cu centura carei, si alte contracte trucate iar executia la Popica la varu.

    Dna ia doar pe cine vrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.