Ultima actualizare: azi, 19:32

Carol Erdos
Locale

Spectacol umanitar pentru Carol Erdos, duminică, la Teatrul de Nord

Carol Erdos

Carol Erdos

Teatrul de Nord Satu Mare organizează, duminică, de la ora 19:00, în Sala Mare, un spectacol caritabil prin reluarea unui mare succes de public,  piesa ”Titanic vals” care îmbracă, de această dată, haina de gală a unui spectacol UMANITAR, de sprijin a celui mai longeviv actor al secției române a Teatrului de Nord, CAROL ERDOS.

Costul unui bilet este de 20 lei, dar generozitatea dumneavoastră poate fi nelimitată. Încasările vor fi donate pentru însănătoșirea celui mai vechi actor în activitate al secției române. Persoanele care nu pot ajunge duminică la teatru dar vor să doneze bani, o pot face zilnic la urna instalată în Agenția Teatrală, iar în timpul spectacolului aceasta va fi în sala Teatrului de Nord Satu Mare.

Carol Erdos s-a născut pe 7 mai 1951 în localitatea Petrila, județul Hunedoara. A absolvit în 1977 I.A.T.C. București, secția actorie. Între anii 1982-1984 a fost directorul artistic al secției române la Teatrul de Nord, iar între anii 1996-2000 a fost directorul adjunct al teatrului.

Pe scena teatrului sătmărean a jucat în sute de roluri și a semnat regia a nouă piese amintind:  TALK SHOW, ediţia a III-a – Invitaţi speciali: Farinelli şi poetul sătmărean Ioan Nistor, TALK SHOW, ediţia a II-a – Invitaţi speciali: Nichita Stănescu şi Claudia Şerdan, TALK SHOW, ediţia I – Invitaţi speciali: Nichita Stanescu şi Emilian Onciu, Doamne apără-mă de mine însumi după „Viaţa pe un peron” de Octavian Paler, FILE DE ALBUM, CU UŞILE ÎNCHISE de P. Sartre, ÎNTRE ETAJE de D. Solomn, CAROL de V. Mrojek și QVO VADIS (CAFEAUA DOMNULUI MINISTRU) de H. Gîrbea.

Binecunoscutul actor al scenei sătmărene trece prin momente dificile, fiind diagnosticat cu o boală gravă, ce necesită o intervenție urgentă și costisitoare.

Va fi alături de actorul Carol Erdos și Uniunea Artiștilor Plastici din Satu Mare prin organizarea unei licitații de tablouri donate de pictori sătmăreni. Tablourile vor fi expuse în foaierul Teatrului de Nord, iar licitația se va desfășura în pauza spectacolului.

tablouri

Biletele s-au pus în vânzare la Agenția Teatrală.

TITANIC VALS

de Tudor Muşatescu

regia artistică Andrei Mihalache

scenografia Alexandru Radu

distribuţia:

Spirache – Vasile Blaga

Dacia – Carmen Frăţilă

Chiriachiţa – Rora Demeter

Sarmisegetuza – Dorina Nemeş

Gena – Raluca Mara

Traian – Vlad Chico

Decebal – Tibor Székely

Petre Dinu – Mihai Alexandru

Stamatescu – Cosmin Domnişan

Rădulescu Nercea – Stelian Roşian

Procopiu – Sorin Oros

VecinaDoica – Gabriela Dorgai

Titanic vals

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.