Ultima actualizare: azi, 17:36

Horoscop

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun unde ai vrea să locuiești

zodiacHoroscop Berbec
De-ai locui intr-un orasel ca Motru, ai exploda. Ca sa nu explodezi, ti-ai face bocceluta si ai lua trenul spre cel mai apropiat oras mare. Sau mai bine spre Bucuresti, ca-i cel mai mare. La locul de munca, in casa, la masa, la local, in tren, nu suporti sa fii singura. Vrei cunostinte in jur sau, daca nu se poate, forfota. Si vrei sa ai tot felul de locuri unde poti ajunge: terenuri sau sali de sport, lacuri de dat cu barca, magazine, carciumi. Te adptezi foarte usor in orice mediu, fizic sau social, si nu ai mari pretentii privind praful din atmosfera, cainii vagabonzi de pe strazi, iar in privinta aglomeratiei nici nu se pune problema. Bine ar fi sa ai in apropiere destinatii de drumetii.

Horoscop Taur
Intersectiile sa fie facute cu cap, strazile practicabile, sa ai parcari sau, daca nu iti sunt tie de trebuinta, mijloace de transport in comun iesite din comun. De preferat sa locuiesti intr-o zona periferica de lux a unui oras mare. Viata de camin sa-ti fie tihnita, dar are si aglomeratia metropolei nu doar farmecul, dar si avantajul ei. Cel principal e ca poti cunoaste o multime de oameni care sa-ti fie de ajutor in viata sau oameni importanti care sa-ti aprecieze talentul si priceperea in domeniul tau de activitate.

Horoscop Gemeni
Daca un oras n-are mall, e ca si cum n-ar avea dispensar sau post de politie. O asezare fara mall n-ar avea voie sa fie decretata oras, daramite resedinta de judet. Sa ai refugii de liniste si aer curat. Bine, acum n-o sa-ti petreci tot timpul liber prin parcuri, in primul rand sa ai locuri unde poti sta de taina cu oameni cunoscuti sau sa faci noi cunostinte. Terase, cafenele – inclusiv in exteriorul mall-ului. De-ai locui intr-un port la mare, ai ajunge repede sa tanjesti dupa un oras de munte si viceversa. N-ar fi rau un oras si cu mare, si cu munte, dar un munte nu prea inalt, sa fie mai mult cald decat frig. Desi pe canicula o sa tanjesti dupa geruri. Si, evident, viceversa.

Horoscop Rac
Daca nu locuiesti in asezarea ta natala, ii duci dorul si cauti asemanari intre localitatea de domiciliu si cea de bastina. Sigur, daca te-ai nascut intr-un sat, preferi sa te stabilesti in capitala, unde insa o sa scormonesti dupa o strada, un exterior sau interior de cladire, un deal sau o padurice pe care le porti in suflet. Dar nici capitala n-ar fi neconditionat visul tau, decat daca-i strabatuta de un rau sau fluviu ori asezata pe malul marii, are multe zone verzi si putina poluare. Nu tii sa fii inconjurata de foarte multi oameni. Indiferent cate cunostinte ai trecute in agenda mobilului, stii prea bine ca si intr-o comuna, si intr-o metropola de domiciliezi, nu te poti baza decat pe cativa prieteni localnici.

Horoscop Leu
Un oras cosmopolit, doldora de oameni cu bani si celebritati. Cand te afli intr-un local, ar fi foarte bine sa zaresti in jur cateva chipuri pe care le vezi si la televizor. Vrei locuri care sa-ti desfete simturile si sa-ti urce adrenalina: localuri rafinate cu muzica live, magazine de firma unul langa altul, terenuri de tenis si de alte sporturi, eventual golf, cazinouri. Orasul tau sa aiba clima blanda, soare mult, ar fi buna si o statiune lipita de el, doar ca te vei plictisi repejor de ea si vei cauta altele, pe alte continente.

Horoscop Fecioara
Marea ta dragoste e natura, dar, din considerente care tin de nivelul de trai si confort, n-o sa stai intr-o casa cu batatura si acareturi pentru oratanii si vite, ci intr-o urbe unde ai apa calda cand invarti robinetul si un serviciu rezonabil. Ideal ar fi sa imbini statul in natura cu acela in oras, adica o casa intr-o zona de margine cu verdeata multa. Vrei curatenie si ordine pe strazi, cladiri aerisite, zone prin care sa-ti faca placere sa treci, probabil ca Sibiul ar fi de tine, din Romania. Nu cauti forfota si un anturaj numeros, sunt destule situatii cand vrei sa fii doar cu gandurile tale.

Horoscop Balanta
Te deranjeaza teribil gunoaiele de pe strada, parca ti-ar sta tie in cap. Nu, nu toate zodiile au aceasta pronuntata aversiune; dac-ar fi asa, n-am mai vedea pe niciunde un bat de chibrit pe trotuar. Sa nu fie cladiri kitschoase, dughene de tabla, cartiere ceausiste confort trei. Un oras cu locuri vechi si bine pastrate ar fi cel mai pe gustul tau. Cu multe locuri de iesit, indiferent ca-i vorba de magazine, baruri, sali de spectacole. A, si sa ai restaurante cu bucatarii ale cat mai multor natii. Sa aiba multi locuitori, fiindca vrei sa vezi furnicarul in juru-ti. In Romania, Brasovul ar corespunde cel mai degraba exigentelor tale.

Horoscop Scorpion
Vrei multa lume in jur, locuri luxoase, dar si locuri misterioase. Un palat medieval pe o colina ar da excelent in fundalul unei vederi din orasul tau. Dar astfel de palate nu doar sa le privesti, sa participi in ele la baluri sau ce s-o mai tine. Iti plac iesirile in lume, si mai ales petrecerile, trebuie sa ai destinatii multe cu aceasta folosinta, care sa difere intre ele, sa nu te plictisesti. Daca ar fi sa te muti intr-un oras si ai avea la dispozitie cateva optiuni, ai cauta, in afara de palatul de pe colina, in care dintre ele ai avea mai multe cunostinte cat mai apropiate.

Horoscop Sagetator
Sa fie o asezare cu locuri cat mai multe demne de vizitat in imprejurimi. Nu-ti trebuie neaparat un oras mare, cele mici au avantajul ca lumea e mai linistita si prietenoasa, ca oamenii se cam stiu toti intre ei si nu isi permit sa fie agresivi si mitocani unii cu altii. Da, ia sa locuiasca unii si prin orasele, prea fuge tot zodiacul dupa metropole! Amici sau macar cunostinte iti faci cu duiumul, oriunde te gasesti. Daca s-ar putea, ai locui prin rotatie, cate un an, ocolind tot globul cu domiciliul. Dar cum nu se poate, ai vrea sa ai in fata un cadru maret, niste munti sau o mare, un ocean. Care sa iti dea ghes la calatorit.

Horoscop Capricorn
Orasul cel mai mare prezinta avantajul ca ofera multe locuri de munca si salariile de varf pe tara. Aduna si oamenii cei mai competenti in orice domeniu. Aici poti sa urci in cariera si sa nu te apese plafonarea. Nu vrei sa te amesteci in gloata, dar iti place s-o observi. Poate chiar coci strategii de manipulare in masa cu ocazia asta… Ai vrea, daca se poate, un oras cu un cat mai ridicat grad de civilizatie al populatiei si cu lucratorii din servicii foarte constiinciosi. Tot ce e modern in arhitectura si tehnologie trebuie sa se regaseasca in urbea ta. Considerentele practice le bat pe acelea legate de relief si decor.

Horoscop Varsator
De pe plaiurile noastre, poate Clujul ar fi bun, cu paranormala lui Padure a Baciului. Daca nu, un oras cu cetati sau castele, langa piramide sau temple, unul cu locuri vizitate sau durate de extraterestri. Sa ai in imprejurimi obiective din acestea, prin care sa umbli cand ai chef. Si mai bine ar fi sa descoperi tu niste vestigii seculare! Sa fie un oras mare, nu de alta, dar nimeni sa nu poarte grija ta, sa se uite la tine chioras cand nu tii cine stie ce randuiala, fiindca asta iti sta in obicei. Tu n-ai chef sa-i saluti nici pe vecinii de scara, daramite pe toti trecatorii de pe strada.

Horoscop Pesti
Esti capabila sa umbli pe strazi si sa te indragostesti de cate-o casa dintr-un oras. Si nu trebuie sa fie impozanta, ba dimpotriva, o camaruta ingenios inghesuita intr-un foisor sau o mansarda te-ar fascina. Sa o privesti, nu chiar sa locuiesti in ea toata viata… Vrei un oras cu scene de spectacole de toate marimile, cu biserici, cladiri istorice, galerii de arta, statui la tot pasul, magazine cu obiecte de arta. Daca socotim si dragostea ta fata de apa, probabil ca urbe mai potrivita decat Venetia nici ca s-ar pomeni. Poate vreo Venetie a nordului, gen Amsterdam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.