Ultima actualizare: ieri, 22:13
Locale

Un sătmărean vrea să facă pușcărie în locul lui Becali

cristian-morarUn bărbat care spune că e din Apa (Satu Mare), a crescut la orfelinatul de la Halmeu, vrea să facă pușcărie în locul lui Becali, scrie Caraș Online.
Bărbatul spune că îl cheamă Cristian Morar şi s-a prezentat la redacţia unui ziar din Caraș Severin ca să anunţe că pleacă la Bucureşti pentru a cere să facă el pedeapsa în locul lui George Becali.
Omul zice că el nu are casă, masă şi nici familie şi nu are ce pierde dacă trei ani şi jumătate (cât e pedeapsa privativă de libertate pentru Becali) ar sta la pârnaie şi ar avea asigurată cazarea: Dl Becali are familie, are afaceri, eu nu am nimic. De aia mă duc eu în locul lui”.
Filantropul susţine că a fost campion naţional la sărituri în apă în 1997, dar că nu s-a îmbogăţit deloc şi nici nu se gândeşte la aşa ceva.
Bărbatul spune că nu îl cunoaşte încă pe Becali, dar ştie despre acesta că a ajutat mulţi oameni. Filantropul spune că „are şi un medic psihiatru” care ar putea dovedi că e în deplinătatea facultăţilor mentale.
Cum zice că nu are ce pierde, omul şi-ar dori să meargă el la puşcărie şi nu consideră că cererea lui ar fi o grozăvie nemaiîntâlnită pe care instanţele judecătoreşti din ţară nu o vor accepta.
Sursa: Caraș Online

7 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Cretini exista, dar pe toti tre sa ii dati la stiri?

 2. gica Răspunde

  Plina-i lumea de retardati, maniaci, alcoolici si habarnisti. Exemplul de sus e dovada.

 3. satmarean Răspunde

  In loc sa caute un loc de munca cauta casa masa la parnaie. Un neam de lenesi si asistati social. Si mai bagam si absolventi de liceu direct in somaj ca sa se invete cu munca

 4. Razvan Răspunde

  auzi la asta, campion national la sarituri… Hai ca asta e chiar buna. Pe toti “saritii” trebuie sa-i prezentati in ziar ?

 5. eu Răspunde

  eu ma ofer voluntar a face 50% din ,,temnita” lui Base pt. FLOTA,

  • altex Răspunde

   FLOTA ! FLOTA!
   Oameni buni, flota sa vandut cu aprox. 20 milioane de dolari care defapt nu aduce profit, mai mult intretinere. Cele sute de fabrici vandute,falimentate in decursul celor 23 ani cu profit cu tot, valoreaza 200 de miliarde de dolari.DESPRE CE BVORBIM.?? oamnei spalati pe cap de antene,realitatea tv, etc etc.

 6. Cici Răspunde

  Prost, porc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.