Ultima actualizare: ieri, 22:09
ziua internationala fara masini
Locale

Ziua Internațională „Fără Mașini” la a VI-a ediţie, în Ariile Protejate „Râul Tur”

ziua internationala fara masiniSocietatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare organizează pentru a șasea oară evenimentul Ziua Internațională „Fără Mașini” în Ariile Protejate „Râul Tur”, care se va desfăşura sâmbătă, 21 septembrie.

Scopul Zilei Internaționale „Fără Mașini” este popularizarea modului sănătos de viață, prin protecțiea mediului și a naturii. Totodată, se va atrage atenția asupra traficului de autoturisme din ce în ce mai aglomerat și problemele generate de acesta.  

Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare organizează evenimentul anual, începând din 2008, iar acesta devine din ce în ce mai popular. Ziua Internațională „Fără Mașini” oferă un program superb pentru petrecerea timpului liber, pentru mici și mari.  

Ca în fiecare an, evenimentul începe cu o defilare ciclistă organizată, care pornește din centrul orașului Satu Mare și se termină în Ariile Protejate „Râul Tur”. Aici participanții se pot odihni și participa la diferite programe. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
intalnirea ansamblurilor de dans german
Organizaţia Tinerilor Germani Sătmăreni organizează întâlnirea Ansamblurilor de Dans Popular German

Organizaţia Tinerilor Germani Sătmăreni Gemeinsam în colaborare cu Forumul Democrat German Satu Mare va organiza în perioada 7-8 septembrie, întâlnirea...

Închide