Ultima actualizare: azi, 22:17
Locale

Aflată în insolvenţă, firma care administrează piscina Select s-ar asocia cu Primăria

consiliu local (14)Sătmăreanul Tiberiu Markos s-a adresat astăzi consilierilor locali, solicitând implicarea acestora în sprijinirea dezvoltării înotului, în numele unui grup de sportivi. Acesta a spus că piscina Select, singura piscină de înot din oraş ar urma să se închidă  iar prin implicarea Primăriei firma ar primi un ajutor să poată pune la dispoziţia sportivilor piscina.

Propunerea nu a fost atât de bine primită de consilieri.

Viceprimarul Marcela Papici a declarat că s-a iniţiat un proiect în vederea asocierii cu firma respectivă pentru punerea piscinei la dispoziţia sportivilor pentru antrenamente, însă a fost retras. Aceasta speră ca la viitoarea şedinţă să se discute totuşi despre această propunere.

Consilierii UDMR Butka Gergo şi Masculic Csaba au fost de părere că trebuie sprijinit sportul, însă nu sub forma propusă, adică pe baza unor date concrete incomplete şi cu atât mami mult cu cât firma se află în insolvenţă.

Subiectul va fi discutat la nivelul conducerii Primăriei.

10 comentarii

 1. moscraciun Răspunde

  pai de ce nu cumpara domnul Tiberiu piscina prin firma lui, Technosam??? Te-a lovit criza Tibi?

 2. marcel Răspunde

  Mda….Coica ce spune? Sustine sportivii de la Dinamo?

 3. Adisor Răspunde

  Coica nu spune nimic ca habar n-are de legile elementare de administratie. Firma lui Mircea este in faliment, s-a dus la Papici cu care este prieten bun sa gaseasca o metoda de salvare. Noroc ca ceilalti au sesizat treaba.

 4. RRR Răspunde

  Catargul (care nu e in folosul nimanui) a fost votat in 2 minute…decizia ca sa susti un sport esential trebuie amanata de 100 de ori…

  Daca se inchide bazinul de inot de la Select, Satu Mare va fi singurul oras din Romania care nu are bazin de inot…”bine ne sade”…o sa fim de rasul curcilor…

 5. piper Răspunde

  Bine ca au cumparat cinema popular si consilierii udmr au fost de acord . Parca sportul acesta de a cumpara cladiri vechi le place. Inotul nu le place acolo depui si effort.

 6. Follert Iuliu Răspunde

  E trist ca satmarenii nu vor sa aiba bazin si nu vor sa invete sa inoate .
  Nu pot sa comentez interpretarile negative atribuite dorintei de a salva inchiderea
  Clubului Select.
  Cred ca satmarenilor le place sa se imbaieze la stranduri din Ungaria
  acolo unde nu trebuie neaparat sa stie sa inoate , de fapt importanta inotului in perceptia satmareana este nesemnificativa , copii acestei urbe trebuie sa stie sa joace fotbal si cind cresc mari sa plece in lume ca sa invete inotul la batrinete .
  Cred ca pina atunci satmarul va fi istorie , plin de batrini ce nu stiu sa inoate , la fel ca unele sate ale vremurilor noastre …

 7. Tudor Sever Stancioiu Răspunde

  De fapt Primaria unui municipiu de peste 100.000 de locuitori ar trebui sa se ingrijeasca de cetateni incat noi sa putem beneficia macar de un bazin olimpic, iar copii nostri sa aiba posibilitatea sa faca inot de performanta. Aceasta solutie de avarie a pornit de la ideea mai sus mentionata, iar reactiile presei pusa pe scandal vesnic sunt de-a dreptul dezamagitoare. In fond noi nu avem in oras nici macar o Sala Polivalenta, ce sa mai vorbim de bazin de inot. Rusine unor astfel de jurnalisti si celor care le dau crezare!

 8. Serban Marcel Răspunde

  Sper ca problema sa se rezolve favorabil, astfel ca satmarenii sa se poata bucura in continuare de un bazin de inot, iar copii nostri sa poata sa invete sa inoate si chiar sa faca performanta. Bazine pentru relaxare si balaceala avem, dar ce facem cu cei care chiar vor sa inoate ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.