Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

CSM Satu Mare a învins Olimpia Brașov, scor 62 – 53(FOTO)

csm-satu-mare-olimpia-brasov-(7)Echipa de baschet feminin CSM Satu Mare a învins sâmbătă seara în sala LPS de pe strada Ady Endre, formaţia Olimpia Brașov cu scorul de 62 – 53 (16-21, 14-8, 18-6, 14-18). Deși se anunța o partidă dificilă, fetele antrenate de Peter Eleș au dat dovadă de caracter şi au luptat admirabil pentru fiecare minge. Punctul forte al formației sătmărene a fost defensiva iar cea mai bună jucătoare, Andreea Orosz.

Partida a contat în cadrul etapei a II-a a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin. Succesul sătmărencelor reprezintă a II-a victorie din tot atâtea posibile în sezonul 2013/2014. Primul sfert a dat de înțeles că brașovencele nu au venit la plimbare şi anunța un meci dificil pentru CSM. În cel de-al doilea sătmărencele au redresat situația și au intrat la pauză cu 1 punct avans. Elevele lui Peter Eleș au revenit hotărâte de la cabine și au realizat cel mai bun sfert al partidei, distanțându-se pe tabelă. Ultimele 10 minute au fost mai slabe însă Olimpia Brașov nu a mai reușit să întoarcă rezultatul.

În decursul celor 40 de minute de joc au avut loc 6 schimbări de lider și 3 situații de egalitate. Clubul Sportiv Municipal a fost încurajat din tribune de 300 de suporteri.

„Deși avem un lot subțiat numeric am reușit să evoluăm supraomeneşte în apărare. Era clar că vom obosi la sfârșitul jocului. A fost un meci bun, un meci solid, apărările câștigă meciul, am spus acest lucru de la început iar azi s-a adeverit. Am avut la un moment dat 5 jucătoare românce în teren, asta spune mult despre viitorul proiectului de la Satu Mare. Sper să fim mai buni de la meci la meci ”, a declarat imediat după încheierea partidei, antrenorul CSM-ului, Peter Eleș.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Mihaela Adi (2 p), Andreea Orosz (14 p), Bianca Voica (3 p), Eniko Tarța (12 p), Jones Hope (13 p), Tabytha Wampler (9 p) și Cristiana Cuțaș (9 p). Coșghetera meciului a fost brașoveanca Vladinka Erak, cu 17 puncte marcate.  

Radu DĂRĂBAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.