Ultima actualizare: ieri, 22:15
Locale

CSM Satu Mare mizează pe o victorie în meciul cu Olimpia Braşov

csm,-florin-muresan,-monica-ivan,-petru-eles-(2)Echipa de baschet feminin a CSM Satu Mare joacă sâmbătă, acasă, de la ora 18:00, cu Olimpia Braşov în liga naţională.

Preşedintele secţiei, Florin Mureşan, antrenorul Petru Eles şi antrenorul secund Monica Ivan, au susţinut astăzi o conferinţă de presă, precizând că speră la o victorie.

“Va fi greu dar vom lupta. Eu îmi doresc o victorie împotriva Braşovului. Dacă vom juca aşa cum am demonstrat că putem juca vom câştiga”, a spus Monica Ivan

Peter Eles a afirmat că echipa sătmăreană a studiat bine adversarul, urmărind chiar un material video cu evoluţia echipei.

„Este o echipă solidă, cu trei jucătoare din spaţiul iugoslav şi o americană foarte înaltă, plus două jucătoare românce care au cochetat cu lotul naţional. Este o echipă bună, cu antrenor experimentat, dar jucăm la victorie. Va fi un meci greu, primul meci acasă cu miză, va fi primul meci în noua formulă în faţa spectatorilor exigenţi pe care-i avem, care au fost obişnuiţi cu cinci ani de performanţe, sperăm să fie toată lumea răbdătoare, să avem încredere în proiect”, a spus Eles.

Meciul va avea loc în sala LPS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale, Sport
Fetiță tăiată cu cioburile unui tablou

Poliția a fost sesizată astăzi prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 29 ani, domiciliat în...

Închide