Ultima actualizare: ieri, 23:24
Locale

De Ziua Armatei vor fi deviate câteva trasee ale Transurban

transurbanCu ocazia evenimentelor organizate de Ziua Armatei Române, vineri, 25 octombrie, va fi restricţionată circulaţia pe arterele din zona Monumentului Ostaşului Român unde vor avea loc depuneri de coroane şi defilarea gărzii de onoare.

În acest sens primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel, anunţă devieri de trasee ale mijloacelor de transport în comun între orele 12.30 – 14.00 astfel:

Liniile: 1, 1barat, 2, 14 și 15

– vor circula pe str. Cuza Vodă, str. Corvinilor în sensul de ducere spre Gară şi pe str. Corvinilor şi str. 1 Decembrie la întoarcere.

Liniile: 11,12, Real 2

 – vor circula pe str. Cuza Vodă, str. Corvinilor şi str. Avram Iancu în sensul de ducere spre cartierul 14 Mai şi pe str. Avram Iancu, str. Corvinilor şi str. 1 Decembrie la întoarcere.

Liniile 13 şi 18

–  vor circula pe str. 1 Decembrie la sensul de întoarcere de la Str. Botizului.

 

Un comentariu

  1. Liliana Răspunde

    Dar cu proprietarii de autoturisme riverani strazilor care au fost inchise temporar de ce nu amintiti d-le primar? Ne-am trezit de dimineata ca suntem somati sa parasim cat mai repede carosabilul de parca nu se cunosc prevederile Codului Rutier, asa ca si cum eram niste venetici! Mai mult respect se impune cu necesitate! Ziua armatei romane este si a poporului roman nu numai a oficialitatilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Profesorii au pichetat Prefectura Satu Mare

Sindicatul Învățământului Preuniversitar Satu Mare (SIP) a pichetat astăzi Instituția Prefectului. Aproximativ 40 de membri ai SIP susținuți de către...

Închide