Ultima actualizare: ieri, 22:16
Locale

Un deţinut trăgea ţepe dintr-un penitenciar de maximă siguranţă. Se dădea procuror DIICOT

detinutiPoliţiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu sprijinul  Serviciului de Informații și Protecție Internă  Satu Mare, în colaborare cu poliţiștii SIC din cadrul I.P.J. Dolj, au reuşit să-l identifice pe Sandu Ilie Florin de 25 ani, din Caracal, jud. Olt, cunoscut cu antecedente penale, care în perioada 14-17.08.2013, în timp ce se afla încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, a contactat telefonic mai multe persoane, în special administratori de societăţii comerciale, prezentându-se procuror DIICOT și sub pretextul că în numele societăților administrate de către persoanele vătămate au fost achiziționate aparate folosite la eliberarea cartelelor reîncărcabile pentru telefonia mobilă, le solicita eliberarea mai multor bonuri de reîncărcare pentru a dovedi că acele aparate nu au fost achiziționate fraudulos, cauzând un prejudiciu total de 8000 de lei.

Faţă de Sandu Ilie Florin s-a luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Poliţia Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Conducerea Primăriei Satu Mare, la Conferința Regiunilor și Orașelor Europene

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel şi viceprimarul Radu Roca au participat la Conferinţa Regiunilor şi Oraşelor Europene...

Închide