Ultima actualizare: azi, 04:32
Locale

Focuri de armă la Cămărzana. Contrabandiștii de ţigări au reușit să scape

tigari contrabandaÎn data de 03 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti Oaş, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor din cadrul S.J.I.P.I. Satu Mare, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.00, o patrulă P.F. aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat în apropierea frontierei de stat mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la linia de frontieră către localitatea Cămărzana.

Imediat, poliţiştii au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză. Deoarece acestea nu s-a supus somaţiilor prin voce, lucrătorii noştri au folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale. Nici de această dată persoanele în cauză nu s-au supus somaţiilor legale şi, profitând de întuneric şi de terenul accidentat – împădurit, au reuşit să fugă.

La faţa locului au fost descoperite 30 de colete ce conţineau cantitatea de 15.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 134.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, cercetările continuă în comun cu autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate.

Sursa: Poliţia de Frontieră

4 comentarii

  1. Stefy Steve Răspunde

    acoloi grosu pa verde nu in vama

  2. Liliana Răspunde

    Pare ca s-au cam grabit cei din patrula sa someze si sa traga focurile de arma in loc sa solicite sprijin si intariri! Oare cantitatea care trebuia trecuta nu era mai mare si ai nostrii oameni de arme joaca la 2 capete??

  3. gogomanul Răspunde

    TREBUIA CATE CEVA CATEODATA, CAPTURA DE TIGARI, DIN CAND IN CAND SE MAI SACRIFICA CATE UN TRANSPORTEL DE TIGARI, DAR OAMENII NU DE ACEEA S-AV SOMAT SI NU S-A ORGANIZAT O AMBUSCADA, PROCEDURA ATAT POLITIENEASCA CAT SI GRANICEREASCA,,,MONEY, MONEY,MONEY…….ABBA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cinci tineri sătmăreni, trimiși în judecată pentru consum de cannabis

Membrii unei grupări infracționale cu preocupări pe linia traficului  de droguri de mare risc au fost trimiși în judecată. Polițiștii...

Închide