Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Olimpia a pornit spre Slatina. Lemac a fost suspendat două etape și amendat cu 2.000 de lei

olimpia-satu-mare-minerul-motru-(12)Olimpia Satu Mare a pornit joi dimineață spre Slatina, acolo unde sâmbătă 19 octombrie, de la ora 11.00, va întâlni echipa locală Olt Slatina. Din tabăra galben-albaștrilor lipsesc 3 jucători importanți: Bujor, Feier și Moș (accidentați), și Lemac (suspendat). Atacantul Olimpiei a fost suspendat două etape și a primit o amendă de 2.000 de lei datorită cartonașului roșu primit la meciul de acasă cu Minerul Motru.

Olimpia Satu Mare ocupă după 6 etape din sezonul 2013/2014 al Ligii a II-a, Seria a II-a, poziția a 6-a în clasament. Galben-albaștrii au obținut până acum 2 victorii, 3 egaluri și o înfrângere. Aceștia au un golaveraj de +1 întrucât au marcat 6 goluri și au primit 5. Sătmărenii nu au mai dat gol de două meciuri.

„Întâlnim cea mai ofensivă echipă din campionat, cu jucători tehnici, pe viteză care sunt foarte descurcăreți cu mingea. Slatina e o echipă cu atac, dar cu toate acestea sperăm să obținem victoria”, a declarat antrenorul Olimpiei Satu Mare, Tiberiu Csik.

Adversara Olimpiei de sâmbătă, Olt Slatina a bifat până acum 2 victorii, un egal și 2 înfrângeri. Golaverajul lor este negativ, – 1, după ce au marcat 4 goluri și au încasat 5. Înaintea meciului de sâmbătă, echipa din județul Olt ocupă poziția a 8-a în clasament, cu 7 puncte acumulate. Este de precizat că oltenii au un meci mai puțin disputat, o restanță cu Târgu Mureș, care se va juca pe 23 octombrie.  

Iată clasamentul:

1. Gloria Bistrița 14 p

2. U. Craiova 12 p

3. Metalul Reșița 10 p

4. CSM Râmnicu Vâlcea 9 p

5. CS U Craiova 9 p

6. Olimpia Satu Mare 9 p

7. Târgu Mureș 8 p    (un meci mai puțin disputat)

8. Olt Slatina 7 p        (un meci mai puțin disputat)

9. Bihor Oradea 5 p

10. Mioveni 5 p

11. Minerul Motru 4 p

12. UTA Arad 1 p

 

Radu DĂRĂBAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.