Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Misiune dificilă pentru CSM Satu Mare în deplasarea de la Sepsi

Peter Eles, Tabytha Wampler

Peter Eles, Tabytha Wampler

Echipa de baschet feminin CSM Satu Mare joacă sâmbătă, 19 octombrie, în deplasare la Sf. Gheorghe împotriva formației ACS Sepsi SIC. Partida contează pentru etapa a III-a a Ligii Naționale la Baschet Feminin și va începe la ora 18.00. Înainte de plecare, antrenorul CSM-ului Peter Eleș și jucătoarea Tabytha Wampler au susținut o conferință de presă la sala LPS.

Tabytha Wampler nu și-a revenit încă după accidentare iar prezența ei pe parchet în partida cu Sepsi este mai mult incertă. Antrenorul CSM-ului, Peter Eleș a declarat că sunt totuși șanse ca aceasta să fie recuperată până miercuri. Se anunță un meci interesant și datorită faptului că în ultima etapă Sepsi a pierdut cu mai slab cotata CS Alexandria, scor 40-52.

Sepsi ne-a demonstrat că poate câștiga și la 80 de puncte diferență cum a făcut acum două săptămâni cu Craiova dar poate să și piardă neașteptat, e drept că în deplasare, acasă nu prea pierde. M-am uitat pe statistică si am văzut că în ultimii 5 ani ei au pierdut 4 meciuri acasă. Au un public senzațional care le împinge de la spate și trebuie să înțelegem și noi că s-au mai schimbat valorile în acest campionat și nu mai suntem acolo unde am fost. Nu cred că avem șanse mari de victorie dar dacă vom practica cel mai bun baschet al nostru poate reușim să surprindem”, a declarat antrenorul CSM-ului Peter Eleș. Acesta a mai mărturisit că în meciul de mâine echipa va exersa în timp real câteva scheme pregătite pentru mult mai importantele partide de săptămâna viitoare, miercuri, 23 octombrie, acasă cu CS Nova Vita Târgu Mureș și sâmbătă, 26 octombrie, în deplasare la CSS Craiova.

Site-ul de specialitate totalbaschet.ro spune în legătură cu partida de mâine a CSM-ului că sătmărencele au procentaje mai bune la aruncările din acțiune după primele două etape, mai exact 49.5% față de 46,3% cât are echipa din Covasna. La aruncările de 3 puncte lucrurile stau și mai bine pentru echipa antrenată de Peter Eleș: procentaj de 33, 3% față de 25% cât are Sepsi.

Meciul de sâmbătă va fi arbitrat de cuplul Alexandru Onica – Cosmin Prisca, în timp ce comisar de joc din partea FRB a fost delegat Mihai Caraion.

 

Radu DĂRĂBAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.