Ultima actualizare: azi, 16:47

Sport

Olimpia se întoarce cu 1 punct de la Slatina. Sătmărenii nu au mai dat gol de 3 etape

olimpia-satu-mare-minerul-motru-(56)Olimpia Satu Mare a obținut un punct în deplasarea de la Slatina împotriva formației FC Olt, rezultat final 0 – 0. Este a doua remiză albă consecutivă obținută  în campionat de elevii lui Tiberiu Csik. Galben-albaștrii nu au mai dat gol de 3 etape. Meciul a contat în cadrul etapei a VII-a Ligii a II-a la fotbal, Seria a II-a.

Prima parte a jocului a fost dominată de formația gazdă.  Sătmărenii au avut doar câteva ocazii prin Zsiga, Villand și Iuhas.  S-a intrat la cabine cu 0 – 0 pe tabelă. Slătinenii nu s-au lăsat dominați nici în repriza secundă, aceștia au atacat poarta apărată de Șuta, însă portarul „galben-albaștrilor”a reușit să respingă toate mingile care i-au pus în pericol poarta. În minutul 76, Olimpia a avut ocazie prin Kinczel care a scăpat singur pe contraatac, însă a șutat din careu pe lângă poartă. Până la finalul partidei, Micaș și-a mai încercat și norocul de câteva ori, dar fără succes, scor final 0 – 0. În urma acestui rezultat Olimpia acumulează 10 puncte în clasament.

„Băieții s-au descurcat foarte bine și am obținut un punct foarte valoros. Am întâlnit o echipă foarte bună, iar punctul acesta trebuie să-l apreciem”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare: Şuta – Muntean, Bălău, Cornel Ene, Iuhas – Gavrilescu (90 Hanus), Svarczkopf, Villand, Zsiga (60 Micaș) – Kinczel, P. Dragoş (72 Feier).

 

Rezultatele etapei:

UTA Arad – Gloria Bistrița 1 – 0

CSM Râmnicu Vâlcea – Metalul Reșița 3- 1

Minerul Motru – CS U Craiova 0 – 1

CS Mioveni – FC U Craiova 2 – 1

Bihor Oradea – Târgu Mureș 1 – 0

 

Pe ce loc e Olimpia în clasament după etapa a VII-a

Olimpia Satu Mare rămâne pe poziția a 6-a a clasamentului Ligii a II-a, Seria a II-a, după egalul obținut sâmbătă la Slatina. Galben-albaștrii și-au trecut până acum în cont 2 victorii, 4 egaluri și o înfrângere. Sătmărenii au marcat 6 goluri și au primit 5. Olimpia are 10 puncte și se află exact la jumătatea clasamentului, la 4 puncte distanță de liderul Gloria Bistrița si la 6 puncte deasupra lanternei roșii UTA Arad.

1. Gloria Bistrița 14 p

2. CSM Râmnicu Vâlcea 12 p

3. FC U Craiova 12 p

4. CS U Craiova 12 p

5. Metalul Reșița 10 p

6. Olimpia Satu Mare 10 p

7. Târgu Mureș 8 p

8. Bihor Oradea 8 p

9. Olt Slatina 8 p

10. Mioveni 8 p

11. Minerul Motru 4 p

12. UTA Arad 4 p

 

 Radu DĂRĂBAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.