Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Peste 150 de noi locuri de muncă la Dräxlmaier Satu Mare

conducerea DraxlmaierDräxlmaier Group continuă planurile de expansiune la fabrica de sisteme de cablaje din Satu Mare, prin crearea a peste 150 de noi locuri de muncă.

Ca urmare a creșterii comenzilor de la clienții companiei, în perioada imediat următoare, se demarează procesul de recrutare a peste 150 de noi salariati. Această decizie vine la scurt timp de la vizita din această săptămână a domnului Fritz Dräxlmaier, CEO al Dräxlmaier Group la fabrica din Satu Mare.   

România este una din cele mai importante şi cea mai mari regiuni în care Dräxlmaier Group își desfășoară activitatea, având peste 13.000 de angajaţi în cele cinci fabrici din ţară. Satu Mare este cea mai mare fabrică din România, cu peste 6.000 de angajaţi și este în momentul de față în plin proces de expansiune.

“Investiția realizată constă într-o nouă unitate de producție, care va crește în mod semnificativ numărul de produse livrate către clienții existenți ai fabricii. Numărul de angajați implicați în acest proces a crescut în 2013 cu peste 1.000 de noi locuri de muncă create în Satu Mare. Planurile noastre de viitor vizează continuarea dezvoltării activității de aici, în strânsă legătură cu nevoia de business” a declarat Fritz Dräxlmaier, CEO al Dräxlmaier Group care s-a aflat săptămâna aceasta într-o vizită la unitatea de producție din Satu Mare.

Dräxlmaier Satu Mare operează într-o piaţă extrem de complexă din industria auto. În cadrul contextului economic actual, Grupul a reușit să implementeze cu succes planurile de expansiune și să contribuie la economia locală prin crearea noilor locuri de muncă. Suma investită în Satu Mare pentru a asigura aceste rezultate a fost de aproximativ 30 milioane Euro, incluzând investițiile în clădiri, mașini și personal.

Despre Grupul Dräxlmaier

Dräxlmaier Group, fondat în 1958, cu sediul în Germania, furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare luxoase şi componente electrice şi electronice. Dräxlmaier are peste 48.000 de angajați în mai mult de 50 de fabrici în peste 20 de ţări. Această companie privată, de familie, este unul din liderii furnizorilor de sisteme în segmentul premium al industriei auto şi acoperă ca furnizor de servicii complete întregul proces, de la ideea iniţială până la livrarea unor sisteme şi produse inovatoare

Sustenabilitatea şi viabilitatea sunt componente integrante ale filosofiei companiei noastre. Prin urmare, compania se bazează pe resurse regenerabile, tehnologie eficientă din punct de vedere ecologic de utilizare a luminii şi concepte de management al curentului electric de înaltă tensiune special dezvoltate pentru sisteme de propulsie convenţionale şi alternative.

Dräxlmaier Group şi-a început activitatea în România în anul 1993 prin fabrica din Piteşti, iar în prezent are peste 13.000 de angajaţi în cele 5 arii de producţie care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov. Dräxlmaier Satu Mare a fost înființată în 1998, iar acum este una dintre cele mai mari companii ale Grupului.

 

Sursa: Draxlmaier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.