Ultima actualizare: azi, 17:08

Locale

Președintele Adrian Ștef a participat la Inter Airport Europe 2013 din Munchen

expo international airportÎn perioada 8-11 octombrie 2013 a avut loc în Germania, la Munchen, Expoziţia Internaţională de Echipamente, Tehnologii, Design şi Service pentru Aeroporturi. În această perioadă peste 11.000 de vizitatori din 110 de țări au vizitat expoziția dedicată industriei de aeroporturi pentru a afla cele mai recente tendințe tehnice și investiții în noile echipamente de aeroport.

La acest eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef alături de directorul Aeroportului Internaţional Satu Mare, Nicolae Fekete şi directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Claudiu Sulea. Delegaţia sătmăreană şi-a arătat interesul pentru aparate de detectat lichide, aparate de ficţiune pe pistă, maşini de pompieri aeroportuale şi alte echipamente necesare dotării conform noilor reglementării europene a Aeroportului Internaţional Satu Mare.

Pe parcursul celor patru zile de expoziție, 640 de expozanți din 37 de țări au prezentat cele mai noi echipamente și sisteme disponibile, fie pentru terminale, terminale – adiacente, pista, șorț sau hangar. Cu o suprafață record de 28.300 m²  Inter Airport Europe 2013 a fost cea mai mare expoziţie de până acum, de acest gen. 

Inter Airport Europe 2013 a fost un eveniment cu participare internațională, lucru dovedit de cele  două treimi dintre expozanţi şi vizitatori care au fost din afara Germaniei. Cele mai importante țări expozante după Germania au fost Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Italia și Țările de Jos. Cele mai importante regiuni de unde au provenit vizitatorii au fost Europa, Asia Centrală și de Sud-Est, precum și din Orientul Mijlociu.

Următorul Inter Airport Europe, spectacolul aniversar 20, va avea loc în perioada 6-9 octombrie 2015, la Munich Trade Fair Centre în Germania.

11 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Da’ pe la niste spitale de stat de prin strainatate nu a fost ca sa vada cat mai costa acolo botoseii?

 2. SATMAREAN Răspunde

  Daca si Sulea a fost prezent, sunt convins ca delegatia satmareana a fost la cel mai inalt nivel, Sulea Claudiu fiind muncitorul de la Romtelecom, pus director adjunct la Aeroport, iar apoi director de cabinet al presedintelui CJ!

 3. cabinet Răspunde

  Si mai are la cabinet inca un consilier cu experienta ZERO, pricepere ZERO, dar cica mare poet iubit de Felicica.

 4. eu Răspunde

  Pe banii cui a fost? Ai CJ SM???Cine l-a delegat pe el sa mearga acolo? Daca vrea sa modernizeze aeroportul SM sa mearga specialisti nu presedinti de CJ cu facultatea de educatie fizica si sport.Ca ce a mers el??Chiar m-am saturat ca toti ratatii sa conduca judetul asta si sa cheltuiasca cum au ei chef banii adunati de la noi. De ce nu fac parcari?Ca sa poata sa dea amenzi.Nu va e rusine??!!!

 5. Pop Ioan Răspunde

  Si pt cine modernizeaza aeroportul? Iese Nelu Iordache de dupa gratii si SISI va fi din nou pe pozitie?

 6. Avram Iancu si echipa. Răspunde

  Baaaa voi sunteți prosti!!a mers pentru Folda vor sa si ia helicopter sa l parcheze sus pe palatul administrativ in caz ca afla oamenii care l au votat cât fură sa o intinda la Sisi la Jilava.

 7. tepes Răspunde

  Avram Iancu merci, n-am mai ris demult!!!

 8. eu Răspunde

  Din pacate n-am vazut nici o reactie din partea autoritatilor locale (Stef sau Coica) cu privire la fetita violata si ucisa. Nici macar nu au contribuit cu ceva din partea Consiliulu Judetean sau al Primariei pt. inmormintare. Doar voluntarii string bani pt. inmormintarea fetitei. Ei nu se gindesc la asa ceva .Ei papa banii pe deplasari in strainatate sau bairamuri. Daca aveau bun sint spuneau baram ceva :de suflet” pt. ce s-a intimplat.Poate ar trebui sa se gindeasca sa curete orasul de gunoaie si boschetari ca-ti este frica sa umbli prin anumite zone. Dar ei stau in centru !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.