Ultima actualizare: azi, 20:44

Publicitate

PrimaGym: Nagy Aliz, expertă în masajul suedez, anticelulitic și reflexoterapie

Nagy Aliz, masaj PrimaGym (20)Centrul PrimaGym nu se gândește doar la condiția tău fizică, ci și la spiritul tău. Este locul ideal în care poți veni să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile.

Numeroase persoane consideră masajul un lux și apelează la el doar în situații de mare ajutor. Dar, ținând cont de presiunile exercitate de societate și îndeosebi de creșterea frecvenței bolilor provocate de stres, terapiile prin atingere ar trebui să devină parte integrantă a vieții cotidiene.

Scopul masajului este deopotrivă unul profilactic – el reprezintă o metodă eficientă pentru prevenirea bolilor, prelungirea vieţii şi încetinirea proceselor de îmbătrânire – cât şi unul terapeutic – este o metodă de tratament curativ a diferitelor afecţiuni şi dezechilibre patologice din organismul uman. Scopul fiziologic al masajului constă în obţinerea unei funcţionări normale a aparatelor, organelor şi sistemelor organismului.

La centrul Primagym, Nagy Aliz, maseuză tehnică cu o experiență de 5 ani, oferă tuturor sătmărenilor mai multe tipuri de masaj corporal, realizate în funcție de afecțiunea fiecăruia.

Masajul suedez, cunoscut şi sub denumirea de masaj somatic, este considerat una dintre cele mai vechi terapii, fiind constituit dintr-o prelucrare metodică normală a părţilor moi ale organismului în scop fiziologic sau curativ profilactic. Tehnicile de masaj clasic suedez sau masaj limfatic practicate cu măiestrie au efecte deosebit de benefice asupra sănătăţii, condiţiei fizice şi aspectului general al corpului pacienţilor de orice vârstă.

Nagy Aliz, masaj PrimaGym (38)

Tarif: 40 lei/90 de minute – masaj general, 30 lei/45 de minute – masaj spate

Masajul anticelulitic influențează metabolismul celular și sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apă reținută în țesut, în scopul scăderii în greutate. De asemenea, masajul anticelulitic are ca urmare o îmbunătățire a circulației sângelui, o activare a sistemului venos în scopul eliminării mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, un efect de drenaj limfatic local, în acest fel ameliorându-se și elasticitatea și tonusul pielii și țesuturilor subcutanate.

Nagy Aliz, masaj PrimaGym (42)

Tarif: 40 lei/60 de minute + înfoliere

Reflexoterapia prin masaj la picioare sau mâini este o modalitate de vindecare ce se aplică prin acționare asupra punctelor reflexogene pentru a debloca energia vitală. 

Masajul reflexoterapie pornește de la principiul existenței energiei vitale și a canalelor (meridiane) ce alcătuiesc sistemul nervos. Energia traversează aceste canale repetitiv, într-o ordine precisă. Când energia traversează aceste canale liber, fără blocaje, organismul uman este sănătos și se află  într-o stare de echilibru. Terminațiile meridianelor sunt localizate în punctele reflexogene din palmă și talpă.

Nagy Aliz, masaj PrimaGym (50)

Tarif: 25 lei/45 de minute

Programările se fac la numărul de telefon: 0743.709.361, 0771.522.610.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.