Ultima actualizare: azi, 11:57
Locale

Primele mărturii ale polițistului sătmărean înjunghiat în Bucureşti

politistul injunghiatSergiu Iacoş, poliţistul înjunghiat pe stradă în Capitală, a fost mutat de la Terapie Intensivă într-un salon al secţiei Chirurgie din cadrul Spitalului Universitar.

Poliţistul înjunghiat sâmbătă de un bărbat rămas neidentificat este, deocamdată, ţintuit la pat, informeaza Rtv.net. Nu vrea să vorbească despre incident, dar spune că-şi va ajuta colegii să-l prindă pe agresor. „Până acum n-au reuşit să pună mâna pe agresor, dar eu aş putea să-i ajut pe colegii mei să-l prindă”, a spus poliţistul.
Incidentul a avut loc în urmă cu două zile în staţia de tramvai Crângaşi din Capitală. Atacatorul, care i-a cerut poliţistului o ţigară, după care l-a înjunghiat, nu a fost încă identificat.
Poliţistul Sergiu Iacoş este din Satu Mare, a absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie de la Cluj, după care a fost repartizat la Secţia 20 de Poliţie din Capitală.

Un comentariu

  1. HAHAHA Răspunde

    ruda cu subinginerul IACOS de la UNIO (apoi inginer la f.f)fostul sef al Politiei Mun. Satu Mare? intrebam si eu!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Construirea catargului de 48 de metri începe în 28 octombrie. Vezi cât costă

Construirea catargului de 48 de metri din P-ța Romană a municipiului Satu Mare revine în actualitate. Astăzi a avut loc...

Închide