Ultima actualizare: ieri, 17:51
Locale

Sorin Ghilea (PDL): Suntem solidari cu Realitatea TV!

sorin ghileaSecretarul general al PDL Satu Mare, Sorin Ghilea, a anunțat astăzi într-o conferință de presă că partidul pe care-l reprezintă este solidar cu postul de televiziune Realitatea TV, supus la presiuni de către actualul șef al guvernului, Victor Ponta.

Ghilea a explicat că manipularea prin presă a fost principala armă cu care USL a dobândit voturile cetățenilor în 2012 , „Anul victoriei… asupra românilor”. Liderii USL au avut şi şi-au mai atras patroni de presă promiţându-le recompense substanţiale. Este şi cazul lui Sebastian Ghiţă, care a intrat în momentul necesar USL-ului să facă „management privat” la Realitatea TV şi a băgat-o în insolvenţă. A copiat apoi tot ce se putea, că doar e prieten cu Ponta, şi a deschis alt RTV.

Potrivit acestuia, au început apoi procese între cele două entităţi, însă cu câteva zile în urma se tranșa conflictul dintre Realitatea TV şi România TV printr-o OUG, o lege dintr-o serie de legi făcute cu dedicaţie pentru interesele politice ale premierului Victor Ponta. Adică poate spune Ghiţă „Prietenul, la nevoie-ţi dă o lege”.

Prin noul Cod al Insolventei Ponta îşi achită datoriile faţă de prietenul său Sebi Ghiţă. Este de ajuns un aliniat dintr-un articol care spune ca urmare a deschiderii procedurii insolvenţei se suspendă licenţa audiovizuală, ca să-ţi elimini adversarul”, a declarat Ghilea.

Totodată, acesta a amintit că Victor Ponta a promis FMI-ului dezbaterea publică a Codului Insolvenţei şi trecerea lui prin Parlament, iar în realitate a fost adoptat printr-o ordonanţă de urgenţă.

Susţinem Realitatea TV în fata abuzurilor guvernării useliste care vrea să închidă prima televiziune de ştiri din România, una evident incomodă azi pentru actuala Putere. Suntem solidari cu Realitatea TV, prima televiziune de ştiri din România! Realitatea TV a fost şi este, după părerea mea, un etalon de profesionalism pentru toate celelalte televiziuni”, a spus Sorin Ghilea.

6 comentarii

 1. nicu Răspunde

  Probabil Realitatea TV era un etalon de profesionalism si in 2009,2010,2011,2012,in opinia lui Ghilea,cand injura,de cele mai multe ori fara motiv, la Basescu si PDL.Sper sa dispara din peisajul mediatic cat mai repede,iar dupa ce Voiculescu merge la puscarie sa dispara si A3,ca primi pasi spre asanarea spatiului mediatic.Nu stiu cum vor fi cei care le vor lua locul dar Realitatea si A3 au mintit si manipulat ani la rand romanii mai slabi de inger

 2. nicoleta Răspunde

  sa zica ardelean adevarul
  sa zica ardelean adevarul http://i.tinyuploads.com/JhVm3R.jpg

 3. Gheorghe Bodea Răspunde

  si noi privitorii realitatii tv suntem alaturi de REALITATEA TV

 4. Obdielosu Răspunde

  Du-te dreaq de papagal !!!

 5. flacara violeta Răspunde

  OBDELOSU ,JEGOSU! Ce te deranjaza?Haide iesi in fata si spune obdeala ce intelegi tu prin a fi solidar cu ceva!Pana una alta iti meriti numele cu care te mandresti ,OBDEALA PUTUROASA!

 6. Ion Răspunde

  O batalie intre doua partide cu obirsie comunista: PSD-ul fostii comunisti din 89 si PDL-ul care infiltreaza la nivel local primariile pentru a distribui terenuri etc.
  Realitatea TV este un epifenomen a unei lupte pentru influenta si nicidecum o grija pentru statul de drept.
  Credibilitatea este prima conditie pentru solidaritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primarul Coica a verificat stadiul lucrărilor de renovare a pieţelor sătmărene

Astăzi, 10 octombrie, primarul municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel alături de administratorul public, Băbuţ Domuţa Dan, au efectuat o...

Închide