Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Sute de sătmăreni au participat la ”primaGYM’s Yin-Yang Day”

Porti deschise primagym (12)Marţi, 15 octombrie, la primaGYM a fost o zi specială pentru clienții centrului de fitness. A fost o zi în care oricine a putut încerca unul din antrenamentele oferite de instructorii autorizați, o zi denumită ”primaGYM’s Yin-Yang Day”.

Antrenamentele au fost structurate pe yin și yang, pentru gustul tuturor celor care au călcat pragul primaGYM. Fiecare a avut ocazia să se cunoască mai bine, să descopere latura proprie yin sau yang. Sloganul zilei de la primaGYM a fost Ești complet dacă ești în echilibru! Atât psihic, cât și fizic!

Antrenorii au pregătit pe tot parcursul zilei antrenamente YIN, gen bodyARTTM  sau pilates, dar și antrenamente YANG, cardio fitbox, bokwa fitness, steel combat cu invitatul special Andrei Chirilă sau krav maga. N-au fost uitați nici amatorii de indoor cycling fiind oferite demonstrații de spinracing și spinning. Nu au fost uitaţi nici copiii, care au participat în număr mare la ora de gimnastică Yin şi Yang, special concepută pentru ei.

Sute de sătmăreni au încercat unul din antrenamentele oferite sau au încercat aparatele din sala de fitness, sub coordonarea instructorului.

Organizatorii ”primaGYM’s Yin-Yang Day” au premiat clienții din această zi cu numeroase premii, oferite de sponsorii evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.