Ultima actualizare: azi, 13:44
Locale

Un microbuz a lovit doi cai în Odoreu. Animalele au murit (FOTO)

accident-cai-odoreu-(1)Doi cai au murit, astăzi dimineaţă, în urma unui accident petrecut în localitatea Odoreu, după ce au fost loviţi din plin de un microbuz condus de un tânăr şofer din satul Berindan. Evenimentul a avut loc pe strada Republicii, în jurul orei 6,00.

Şoferul a declarat că animalele, o iapă şi un mânz, i-ar sărit în faţă, nu le-a mai putut evita şi le-a lovit din plin. Mânzul a murit pe loc, iar iapa după câteva zeci de minute.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei, care a identificat proprietarul animalelor, o persoană de etnie romă din comună. Acesta nu este primul caz când romii din localitate îşi lasă animalele libere, nesupravegheate.

Microbuzul, ce aparţine unei firme din Satu Mare, a fost avariat serios în partea din faţă. Din fericire, şoferul nu a fost rănit.

2 comentarii

  1. Robert Mona Răspunde

    dar oare cu ce viteza rula respectivul sofer ,de nu le-a putut evita?presupun ca de ar fi avut doar 50kmh se putea evita…numai vorbind ca str era luminata si caii mergeau pe strada si nicidecum ca au sarit in fata lui…intr-adevar proprietarul este vinovat pentru nesupravegherea caiilor dar oare acel sofer a inteles ca in locul caiilor putea la fel de bine sa loveasca si oameni si ca la acea viteza e aproape imposibil sa mai eviti o tragedie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un poștaș din Hurezu Mare s-a sinucis, speriat de restructurări și copleșit de probleme

Macinat de problemele de la serviciu, un postas din judetul Satu Mare n-a mai tinut cont ca are doi copii...

Închide