Ultima actualizare: ieri, 22:09
Locale

Vasile Lucuţ investeşte 13 mil. euro în două parcuri fotovoltaice

Minolta DSCVasile Lucuţ, acţionarul şi fondatorul grupului Unicarm, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa alimentară, cu afaceri de 143 de milioane de euro anual din procesarea cărnii, panificaţie şi lactate, are în derulare investiţii de 13 milioane de euro în două parcuri de panouri fotovoltaice cu o capacitate cumulată de 9,5 MW în nord-vestul ţării, scrie Ziarul Financiar.

„Este vorba despre do­uă parcuri în zona limitrofă judeţului Satu Mare“, a spus Lucuţ pentru ZF.
Antreprenorul de la Unicarm este o prezenţă extrem de discretă în mediul public, cu apariţii rare în presă sau le evenimentele de business.
Aceasta este prima investiţie anunţată de şeful Uni­carm în afara producţiei de alimente sau retail, businessurile de bază ale grupului.
„Fac proiectul din fonduri proprii pentru că în actualul context este din ce în ce mai greu să iei bani de la bănci“, a mai spus Lucuţ.
Sursa: Ziarul Financiar

8 comentarii

 1. Obdielosu Răspunde

  Din pacate produsele sale sunt de tot kktul !!!…

 2. Lille Răspunde

  Ar fi bine de-ar ava Eletrica ceva concuenţă. Numai aşa poţi spera la tarife mai mici!

  • ccc Răspunde

   CONCURENTA??? UITA-TE PE FACTURILE DE CURENT SI O SA VEZI CEVA „CERIFICATE VERZI” PE ACOLO, SA STII CA AIA E SUMA PE CARE FICARE DINTRE NOI O PLATIM IN CONTUL CELOR CARE FAC ASTFEL DE INVESTITII SI DESIGUR, FACTURA TA VA FI PROPORTIONALA CU CANTITATEA INVESTITIILOR FACUTE DE „CONCURENTA”. NUMAI ASA POTI SPERA CA TARIFELE VOR FI SIGUR MAI MARI.

 3. Andrei Răspunde

  Avand in vedere de unde a pornit si ce a realizat ne bucuram ca a mai ramas cineva prin Satu Mare, ca in rest toti au dat faliment. Produsele lui sunt bune, proaspete , si numai concurenta turba. In rest suntem un oras pe cale de disparitie…sau de micsorare…cum ne este si numele, in sat. Dupa ultimul recensamant 25% din populatia judetului a fugit peste hotare, 255 au murit si uite asa am ramas 50%, dar toti cu ditamai limuzinele care mai de care sa ne batem bot in bot pe pod. Vom vedea peste 25 de ani cati vor mai fi in oras.

 4. Griga Răspunde

  Good point andrei

 5. Pop Ioan Răspunde

  Despre calitatea produselor si corectitudine am putea discuta foarte indelung.Daca este asa mare patriot , ar putea sa ne dezvaluie si faptul pt care prefera mai mult laptele din Ungaria in locul celui produs de Taranul Roman ( pardon fermierul roman).Nu odata m-am intilnit pe teritoriul Ungariei cu cisterna inscriptionata UNICARM,venind spre granita,incarcat. Daca a fost in voiaj de agrement, i-mi retrag intrebarea.Cit priveste parcurile fotovoltaice,poate fatuca l-a rugat sa-i investeasca banii „agonisiti” cu greu prin tehnologia pt care a fost sau mai este cercetata.https://portalsm.ro/2013/07/probleme-serioase-la-unicarm/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Teatrul de Nord – Premiera națională, “Meșterul Manole sau Drumul spre Europa”, duminică în Sala Mare

Stagiunea secției române a Teatrului de Nord Satu Mare se deschide duminică, 13 octombrie, de la ora 19:00, cu o...

Închide