Ultima actualizare: azi, 21:25
Locale

Antrenorul Reșiței a criticat dur arbitrajul de la Satu Mare

marian panaOlimpia a învins Metalul Reșița cu scorul de 1 – 0 după un meci în care centralul Iulian Călin a acordat două cartonașe roșii oaspeților (unul dintre ele dubios), a refuzat un penalty tot pentru aceștia și a trimis în tribună atât antrenorul principal cât și pe cel secund. Antrenorul celor de la Reșița, Marian Pană a criticat dur arbitrajul și a declarat că îi vine să se retragă.

„Nu contest victoria echipei gazdă, este o echipă frumoasă dar vreau să-i spun arbitrului că trebuie să se gândească că antrenorul are copii, jucătorii au copii acasă, aceștia depind de niște contracte și rezultate. Atunci trebuie și el să-și facă o analiză și să își spună că trebuie să fie cinstit. Faptul că o tribună întreagă aplaudă la scenă deschisă când arbitrii se duc spre cabină înseamnă pentru mine că acești oameni cunosc fotbal și și-au dat seama că echipa gazdă a fost ajutată mai mult decât trebuia. Ce s-a întâmplat azi pe stadionul din Satu Mare se întâmplă mai rar. Dacă eu aș fi în locul arbitrului, când m-aș duce acasă, mi-ar fi rușine să mă uit în ochii copiilor mei”, a declarat la conferința de presă antrenorul Metalului, Marian Pană.

După fluierul de final al partidei, jucătorul Reșiței, Silviu Mureșan, a arătat însemne obscene înspre tribuna A. „Acuma ce să facă și el? Era supărat. Și ce dacă a arătat?”, a spus antrenorul acestuia, M. Pană.

Și cartonașele fac parte din joc, eu zic că meritau toate cartonașele. Nu este problema noastră, este problema arbitrilor noi ne bucurăm că am strâns cele 3 puncte și restul este cancan”, a declarat marcatorul unicului gol al partidei, sătmăreanul Vlad Bujor.

 

2 comentarii

  1. Mircea Sandu Răspunde

    Puluka si-a facut datoria ! A mai mituti un arbitru !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale, Sport
Olimpia obține prima victorie după patru etape fără succes! (FOTO)

Olimpia Satu Mare a învins astăzi cu greu pe teren propriu formația Metalul Reșița, scor 1 – 0. Golul victoriei...

Închide