Ultima actualizare: azi, 11:44

Publicitate

AquaMedica, un nou centru de recuperare medicală la AquaStar

aquamedica7

AquaStar vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o nouă bază de tratament, AquaMedica, centru de recuperare medicală care și-a deschis porțile în luna noiembrie.

Baza de tratament AquaMedica oferă tratamente de balneo-fizio-kinetoterapeutice și masaj, într-un ambient plăcut, vizitatorilor care solicită astfel de servicii medicale pe baza unor recomandări medicale.

Specialiștii dedicați de la AquaMedica așteaptă vizitatorii de luni până vineri între orele 10:00-18:00.

Serviciile de fizioterapie oferite sunt: galvanizare, ionizare, curenți diadinamici, curenți interferențiali, magnetodiaflux, ultrasunete, laser-terapie.

Kinetoterapia se poate efectua individual sau în grup, atât în sală, cât şi în apă, specialiști pregătind un programe de recuperare medicală bine structurate, într-un ansamblu de tehnici și metode aplicate pentru fiecare pacient în parte sau grup.

Hidromasajul are o acțiune relaxantă și reduce anxietatea provocată de solicitările cotidiene.

Hidromasajul este o formă de masaj subacval, realizându-se în bazine cu apă termală din propriile puțuri ale AquaStar.

Tot în cadrul centrului AquaMedica puteți beneficia de masaj și diverse tratamente cu nămol, care au rolul de a detoxifia organismul asigurând minerale importante pentru organismul uman.

Tratamentele balneo-fizio-kineto-terapeutice oferite de AquaMedica, sunt indicate în următoarele afecțiuni:

– reumatologice – inflamatorii (poliartrite reumatoide, spondilite anchilozante) sau degenerative/artrozice (coxartroză, gonartroză) sau abarticulare (periartride, tendinite)

– sistemului osteo-musculo-articular (cifoză, lordoză, scolioză, discopatii, hernie de disc), sechele post-traumatice (fracturi, entorse, luxații), după operații ortopedice

– neurologice (pareze, paralizii, hemiplegie, sechele după accident vascular cerebral)

–  ginecologice 

aquamedica2

Pentru a beneficia de tratamentele centrului AquaMedica este necesară recomandarea unui medicului specialist. În cazul altor servicii de masaj, sau de fizioterapie, este suficientă prezentarea recomandării date de medicul curant.    

La AquaMedica, consultaţiile medicale de specialitate sunt asigurate de Dr. Barabási Carmen şi Dr. Matiz Carmen, medici specialiști în medicină fizică şi balneologie.

Pentru informaţii privind consultaţiile şi alte servicii puteți apela la numărul de telefon 0361-409888, sau la faţa locului. De asemenea, puteți să-i contactați pe specialiștii de la AquaMedica şi pe adresa de e-mail: [email protected].

Aqua Star – Imperiul Apelor este situat în Satu Mare, pe str. Gorunului nr. 8, iar pentru toate noutăţile, informațiile și tarifele accesaţi www.aquastarsatumare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.