Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Avansări în grad la Jandarmeria Satu Mare de Ziua Națională a României

avansari in grad, IJJ Satu Mare (1)Vineri, 29 noiembrie cu începere de la ora 14.00  la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Satu Mare a fost  aniversată Ziua Naţională a României.

În cadru festiv a fost intonat Imnul de Stat al României. Inspectorul şef al unităţii a prezentat mesajul transmis cu acest prilej de Inspectorul General al Jandarmeriei Române, general de brigadă Mircea Olaru, iar preotul unităţii  a rostit o rugăciune   de binecuvântare.

Ziua Naţională este ziua fiecărui român, este ziua fiecărui cetăţean al României. Într-o astfel de zi trebuie să ne gândim la istorie, la istoria unităţii noastre statale, la tradiţie, la tradiţia poporului român în care putem găsi motive de mândrie şi din care avem destule lecţii de învăţat. Momentul 1 decembrie 1918 nu este doar actul desăvârşirii unităţii statale a românilor, ci şi momentul încheierii unui contract, între ţară şi popor,  bazat pe valori şi principii care sunt valabile şi astăzi”, a declarat inspectorul şef al unităţii, colonel Gheorghe Avram.

În încheierea discursului său, Inspectorul şef a recompensat jandarmii declarând: „Sunt onorat astăzi să fiu purtătorul mesajului bucuriei pentru o parte dintre dumneavoastră, să vă felicit pentru eforturile depuse şi să vă ofer semnele militare ale aprecierii muncii dumneavoastră.”

Prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne au fost înaintaţi în grad, înaintea expirării stagiului minim, următorii ofiţeri:

–         pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu a fost avansată la gradul de maior înaintea expirării stagiului minim, căpitan Secu Andreea.

–         pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu a fost avansat la gradul

de maior înaintea expirării stagiului minim, căpitan Vlonga Gheorghe.

–         pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu a fost avansat la gradul

de căpitan înaintea expirării stagiului minim, locotenent Hotca Vasile Dorin.

Prin ordin al  Inspectorului  General al Jandarmeriei Române au fost înaintaţi în grad, înaintea expirării stagiului minim, următorii subofiţeri :

–         pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu a fost avansat la gradul de plutonier adjutant  înaintea expirării stagiului minim în grad,  plutonier  major DUCA VIOREL GAVRIL.

–         pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu au fost avansaţi la gradul de plutonier major  înaintea expirării stagiului minim în grad, plutonieri: BĂRBOS STELIAN ANTONIU, FARKAS GAVRIL CIPRIAN, LAZĂR ALIN AUGUSTIN, MOISA LUCIAN VASILE, SECU BOGDAN LUCIAN, TOTH GHEORGHE DAN.”

Inspectorul Şef al unităţii a recompensat cu ”citare prin ordin de zi pe unitate” 4 ofiţeri; 1 maistru militar; 28 subofiţeri; iar 7 ofiţeri; 40 subofiţeri au fost felicitaţi. Totodată 10 ofiţeri, 52 subofiţeri şi 5 persoane încadarate în calitate de personal contractual au fost recompensaţi de inspectorul şef cu „mulţumiri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.