Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Consultaţii oftalmologice gratuite la sediile PDL din Satu Mare, Carei și Negrești Oaș

pdl-consultatii-oftalmologice-(10)La iniţiativa Organizaţiei de Femei a PDL Satu Mare, la nivelul judeţului se desfăşoară consultaţii gratuite oftalmologice în sediile partidului, în parteneriat cu firma Lent Optik.

Startul oficial al campaniei a fost dat astăzi la sediul partidului din Piaţa Libertăţii, în prezenţa preşedintei Organizaţiei Judeţene de Femei, Ileana Blidar, a preşedintelui Organizaţiei Municipale, Mihaela Kostin, a preşedintelui Filialei Judeţene, Petre Mureşan şi a preşedintelui Filialei  Municipale Satu Mare, Claudiu Ardelean.

Organizatorii au declarat că prin această acţiune doresc să vină în sprijinul sătmărenilor, oferindu-le gratuit consultaţii oftalmologice şi măsurarea tensiunii oculare.  

Acţiunea ”Din grijă pentru ochii tăi!” are loc în perioada 6 – 9 noiembrie, între orele 09:30-16:30.

Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de specialiști din București cu aparatură de ultimă generație, existând și posibilitatea achiziționării de ochelari corespunzători.

Consultațiile gratuite sunt realizate la sediile PDL din Satu Mare, P-ța Libertății nr. 17, Carei, str. 1 Decembrie 1918, nr. 28 și Negrești Oaș, str. Victoriei, nr. 144.

2 comentarii

  1. Cocojumbo Răspunde

    Coica masura tensiunea si glicemia pe degeaba, PDL ne masoara dioptriile….dar cind o sa vina cineva sa ne caute si la prostata …tot asa pe degeaba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.