Ultima actualizare: azi, 12:11

Publicitate

Curcanul curajos Pavel Bartoş revine la Satu Mare din 15 noiembrie

pasari libereActorul Pavel Bartoş, prezentator al emisiunii “Vocea României”, dă voce personajului principal din animaţia “Păsări Libere 3D”, interpretând un curcan curajos care vrea să schimbe istoria speciei sale, informează MediaPro Distribution.

Pavel a acceptat încântat propunerea de a-l interpreta pe curcanul Reggie din “Păsări Libere 3D”, gândindu-se la fetiţele sale, care sunt nerăbdătoare să îl descopere într-un rol de erou. 

“Spre bucuria micuţelor mele, personajul pe care îl interpretez este unul pozitiv. Un alt motiv pentru care am acceptat rolul a fost povestea fantastică din film. Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât îmi dau seama că singurii doi curcani potenţi din această ţară sunt eu şi Horia Brenciu”, spune Pavel Bartoş, citat de Mediafax.

Interpretat în varianta originală de Owen Wilson, Reggie este un curcan de fermă, deştept şi amuzant, a cărui viaţă comodă de “curcan cruţat” este tulburată de Jake, curcanul de fabrică ambiţios, de neînduplecat şi fondatorul uşor confuz al Frontului Libertăţii Curcanilor. Datorită prieteniei cu Jake, Reggie se descoperă pe sine şi învaţă ce înseamnă altruismul. Cei doi vor avea importanta misiune de a scoate curcanul de pe masa festivă de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, ei trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie. De-a lungul călătoriei vor cunoaşte tot felul de personaje haioase, vor trebui să fugă de vânătorii de curcani şi să îşi folosească toate calităţile de păsări domestice pentru a se salva.

Pavel Bartoş va putea fi urmărit în animaţia “Păsări Libere 3D”, începând cu 15 noiembrie, în mai multe  cinematografe din ţară, inclusive la Cinema Grand Mall Satu Mare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.