Ultima actualizare: ieri, 19:41
Locale

Două accidente grave au avut loc duminică, în Odoreu și Satu Mare

accident

Două evenimente rutiere au fost înregistrate duminică, 24 noiembrie, la Odoreu şi în municipiul Satu Mare, trei persoane căzând victime acestor accidente.

Primul dintre evenimente a fost sesizat Serviciului Rutier duminică dimineaţa, după ora 08.00, o maşină răsturnându-se în şanţ pe DN 19 F, în afara localităţii Odoreu. Conducătorul auto, Vartolomeu T., de 39 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în accident fiind răniţi grav şoferul şi o pasageră de 42 de ani.

După alte câteva ore, înainte de ora 12.00, un alt accident s-a produs în municipiul reşedinţă de judeţ, la intersecţia Străzilor Grigore Ureche și Retezatului. Poliţiştii Biroului Rutier, ce au intervenit la faţa locului, au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un şofer 46 de ani, Vilmos H., nu a acordat prioritate altui autoturism, condus de Dumitru V., de 52 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta. Ambii şoferi au fost răniţi în accident, Vilmos H. a suferit leziuni grave, iar Dumitru V. a fost rănit uşor.

În cazul celor două evenimente rutiere poliţiştii i-au testat pe şoferi cu etilotestul, rezultând că niciunul nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

3 comentarii

  1. ajaj Răspunde

    Daca str. Grigore Ureche se intersecteaza cu str. Retezatului imi retez urechea.

  2. Pop Ioan Răspunde

    Accidentul a fost la intersectia Str Retezatului cu str Iului Maniu,nu Grigore Ureche.Pt cel care a scris articolul,ca ziarist sau redactor nu se poate numi cu un asemenea bagaj de cunostinta,este unul si acelas.Nici in timp nu este bine plasat.Accidentul sus mentionat a avut loc mai inainte.

  3. maxx Răspunde

    Accidentul a fost la colt Luceafarul-Grigore Ureche linga AMG sau gradinita nr6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Grevă de avertisment la Spitalul Judeţean Satu Mare

Angajaţii din sistemul sanitar sătmărean s-au aflat astăzi, timp de două ore, în grevă de avertisment. La Spitalul Judeţean Satu...

Închide