Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Două accidente într-o oră

accident

accident

 Trei evenimente rutiere au fost înregistrate luni, 04 noiembrie în județul nostru, polițiștii rutieri investigând condițiile producerii acestora.

          Primul dintre acestea a avut loc dimineața, înainte de ora 07.00, pe Bulevardul 25 Octombrie din Carei. O femeie de 41 de ani, din Foieni, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și a fost accidentată de autoturismul condus de Ionel T., de 64 de ani, din Satu Mare. Din fericire, victima, Elisabeta M., a suferit doar leziuni ușoare în urma impactului.

          La o oră distanță, un alt eveniment rutier se petrecea pe DN 1 C, în localitatea Livada, de această dată un motociclist de 58 de ani fiind rănit grav. Polițiștii rutieri din Livada, care au anchetat acest caz, au stabilit că Gheorghe F., de 35 de ani, conducând autoturismul, nu i-a acordat prioritate de trecere lui Carol M., din Oradea,  care circula regulamentar cu motocicleta, pe drumul prioritar.

          În toate aceste cazuri s-a procedat la testarea șoferilor implicați cu aparatul etilotest, rezultând că aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.