Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Femeie accidentată grav în timp ce traversa strada neregulamentar

accidentO sătmăreancă de 45 de ani a fost victima unui accident de circulaţie produs marţi, 19 noiembrie, după ora 17.00, la intersecţia Străzilor Iuliu Maniu şi Retezatului din municipiu.

Femeia a traversat strada prin loc nepermis şi a fost accidentată de autoturismul condus regulamentar de Florin B., de 25 de ani. Corina B. a suferit leziuni grave în urma impactului, fiind transportată la spital pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii Biroului Rutier, care au investigat împrejurările producerii acestui accident, continuă cercetările în cauză.

Un comentariu

  1. Pop Ioan Răspunde

    Doamna a traversat CORECT la coltul strazii.Ca nu exista marcaj acolo cred ca este o alta poveste.Din punctul de vedere al autoritatilor sa ajungi pe partea cealalta a strazii Retezatului ,trebuie sa te duci pina in capatul celalalt al strazii Iuliu Maniu ( dinspre Caisilor) si sa treci acolo sau treci pe cale aeriana,ca alta solutie nu exista.Masina care a calcat-o a virat de pe Iuliu Maniu pe Retezatului,venind dinspre Biserica Cu Lanturi,foarte incet.Daca soferul ar fi fost atent,apasa pe frana,masina s-ar fi oprit instantaneu,s-ar fi lipit de sosea.Vizibilitatea soferului asupra Doamnei nu era obturat de loc.Dupa citeva clipe dupa eveniment a aparut o cunostinta al soferului si l-a intrebat ca ” Iar ai vorbit la telefon…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.