Ultima actualizare: azi, 17:14

 

Publicitate

Labradorul ciocolatiu din canisa ClausWeb – cadoul perfect de Crăciun

puiSărbătorile de iarnă se apropie, iar pentru cei mici este o adevărată bucurie să primească multe cadouri. Pentru părinţii lor, în schimb, alegerea cadoului ideal, în timpul scurt pe care îl au la dispoziţie, poate fi o adevărată provocare. O idee interesantă de cadou, care pare să fie foarte populară anul acesta, este un animal de companie. Mai exact, un căţeluş.

Dacă îţi doreşti un câine şi nu ştii ce rasă să alegi sau care este cea mai potrivită pentru tine, nu trebuie decât să te gândeşti la ce rasă corespunde temperamentului tău dar şi dacă dispui de condiţiile materiale pentru a ţine, a creşte şi a dresa un astfel de animal. Fiecare rasă de câine este potrivită pentru anumite sarcini speciale. De exemplu unele rase sunt potrivite doar ca animale de companie, altele pentru păstorit, vânătoare, pentru însoţirea persoanelor nevăzătoare, cu dizabilităţi fizice, auditive, pentru pază şi protecţie, salvarea persoanelor de la înec, pentru a fi recrutate în politie, etc.

Câinele perfect pentru familişti, amatori de activităţi outdoor şi entuziaşti ai mersului pe jos este labradorul. Acesta îşi iubeşte foarte mult stăpânul, îl urmează peste tot, este atent la tot ce face acesta şi la ce se întâmplă în jurul său.

În Satu Mare există o canisă al celui mai frumos reprezentant al familiei labradorului – Labradorul ciocolatiu. Canisa ClausWeb a luat naştere în 2013 şi este certificată şi recunoscută de către Federaţia Chinologică Internaţională şi Asociaţia Chinologică Română. De asemenea, canisa ClausWeb este membră a Asociaţiei Chinologice Române, filiala Satu Mare.

Pe 29 octombrie, canisa ClausWeb s-a mărit cu zece membri noi. Şase băieţei şi patru fetiţe  s-au născut din părinţii Leo şi Maya, amândoi cu campioni în arborele genealogic.

Odată cu fiecare căţel, veţi primi şi un PuppyKit surpriză cadou, din partea canisei. Cu siguranţă că micuţii labradori ciocolatii vă vor face fiecare zi mai fericită şi viaţa mai frumoasă. Vă vor împinge spre un mod de viaţă mai activ şi spre petrecerea mai multor ore în aer liber. Un labrador este un câine loial şi cuminte, un adevărat tovarăş de viaţă şi un prieten de nădejde. Iubirea lor este necondiţionată, iar efectele terapeutice şi impactul psihologic benefic al convieţuirii cu un labrador sunt recunoscute de către medicii din lumea întreagă.

Toţi puii labrador retriever ciocolatiu din canisa ClausWeb au pedigree şi se pot vedea pe adresa http://www.clauswebkennel.eu/cuib-a sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/clauswebkennel

De asemenea, informaţii suplimentare se pot obţine şi la numărul de telefon 0745.269.009.

 

2 comentarii

  1. Sabau Darius Răspunde

    Felicitari pentru noul proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.