Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Mașină furată din Spania, descoperită în Satu Mare

POLITIA DE FRONTIERAPolițiștii de frontieră cercetează un bărbat din Satu Mare care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism ce figurează furat din Spania.

Joi, 7 noiembrie, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate în zona de competență.

În cadrul acțiunii, în jurul orei 13.00, pe o stradă din municipiul Satu Mare au oprit pentru control un autovehicul marca Mitsubishi Outlander, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Spaniei. Mașina era condusă de Vasile Ovidiu A., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Spania din luna martie 2013.

Conducătorul auto a declarat că în data de 6 noiembrie a făcut schimb de autoturisme, cu o altă persoană și nu știa că mașina este furată.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 15.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor. Sătmăreanul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.