Ultima actualizare: azi, 09:47

Sport

Olimpia pierde dramatic la Bistrița și termină turul pe locul 8

olimpia fc bihor (3) Olimpia Satu Mare a pierdut în 7 minute toate cele 3 puncte puse în joc în deplasarea de sâmbătă de la Bistrița. Echipa locală Gloria a învins pe finalul meciului echipa sătmăreană cu scorul de 2 – 1. Galben-albaștrii termină turul pe poziția a 8-a în clasamentul Ligii a II-a, Seria a II-a.

 Olimpia a deschis scorul la Bistrița în minutul 66 prin Vlad Bujor. În minutul 86 a egalat Brumă iar în minutul 93 Chițu a întors soarta celor 3 puncte în favoarea propriei echipe.

„După ce pierzi în minutul 90 şi nu mai ştiu cât, ce ar mai fi de spus? Băieţii sunt cu moralul la pământ, mai ales că au depus efort şi au pus probleme Gloriei Bistriţa, o echipă cu pretenţii de promovare. Puteam să batem, dar de data aceasta a fost şansa Bistriţei. Asta a fost tot. Mai sunt 11 etape, mergem mai departe”, a declarat după meci pentru timponline.ro antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

În urma acestei înfrângeri Olimpia rămâne pe locul 8 al Ligii a II-a cu un total de 14 puncte, aflându-se la 2 puncte distanță locul 6, primul care duce la sfârșitul sezonului regulat în play-off. După 11 meciuri jucate Olimpia are 3 victorii, 5 egaluri și 3 înfrângeri. Sătmărenii au marcat 10 goluri și au primit 11. Etapa viitoare, sâmbătă 16 noiembrie, elevii antrenați de Tiberiu Csik joacă tot în deplasare, împotriva formației Universitatea Craiova.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.