Ultima actualizare: ieri, 17:51
Locale

Peste 900 litri de motorină confiscați

POLITIA DE FRONTIERAPolițiștii de frontieră din Satu Mare au confiscat 900 de litri de motorină și au aplicat amenzi în valoare de 4.000 de lei unor sătmăreni opriți pentru control în trafic.

Miercuri, 13 noiembrie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Petea, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, în localitatea Botiz, patru autoturisme înmatriculate în România și care erau conduse de către diferite persoane din județul Satu Mare. La controlul autoturismelor, polițiștii de frontieră au descoperit în cele patru mașini o cantitate totală de 910 litri motorină, 45 pachete de țigări și 120 kilograme de zahăr, marfă pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente justificative.

Persoanele au declarat că au achiziționat marfa de la diferiți cetățeni de pe raza județului Satu Mare pe care nu îi cunoșteau.

Marfa, în valoare de peste 5.500 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei patru conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenzi în cuantum de 4.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
O nouă acţiune de determinare gratuită a glicemiei, la Satu Mare (FOTO)

O nouă acţiune de determinare gratuită a glicemiei se desfăşoară astăzi în casa de Cultură a Sindicatelor, cu ocazia Zilei...

Închide