Ultima actualizare: ieri, 21:42
Locale

Poliţiştii au confiscat 3,5 tone de porumb

porumbPoliţiştii Secţiei 6 Tăşnad au confiscat 3.500 de kg porumb şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.000 lei, în urma neregulilor constatate luni, 11 noiembrie a.c., în domeniul operaţiunilor cu produse cerealiere. Totodată au fost luate măsuri de indisponibilizare a două autoutilitare folosite la transportul ilegal al acestor produse.

          Poliţiştii rurali i-au identificat luni dimineaţa în trafic pe Albert F., din Zalău şi Gheorghe G. din Şimleul Silvaniei, care transportau cantitatea de 1.500 kg, respectiv 2.000 kg de porumb boabe, fără a deţine documente care să ateste provenienţa licită a cerealelor. Fiecare dintre conducătorii auto a fost sancţionat de poliţişti cu câte o amendă de 3.000 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 12/1996, iar cerealele şi autoturismele folosite la transportul acestora au fost ridicate în vederea confiscării.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ieşeni prinşi la Petea cu un BMW furat în valoare de 66.000 euro

Polițiștii de frontieră cercetează doi ieșeni care s-au prezentat la intrarea în România cu o mașină ce figurează ca fiind...

Închide