Ultima actualizare: azi, 20:35
Locale

Prefectul Avram a reuşit să stingă conflictul apărut la un număr de 15 familii din Negrești

negresti.oasLa audienţele pe care prefectul Eugeniu Avram le-a susţinut, în data de 6 noiembrie, la Primăria Negreşti Oaş, au participat aproximativ 50 de persoane pentru a-şi prezenta problemele şi nemulţumirile în urma cărora s-a creat un conflict.

Datorită faptului că în anul 2008 familia Lohan a fost pusă în posesie cu o anumită suprafaţă de teren pe care era inclus şi un drum care oferea accesul la locuinţele unui număr de 15 familii din Negreşti Oaş, în cursul acestui an, familia Lohan şi-a împrejmuit proprietatea, fapt care a îngrădit accesul celor 15 familii la imobilele lor, izbucnind pe acest subiect un conflict de amploare. Prefectul Eugeniu Avram a fost însoţit de specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului, Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, reprezentanţi ai Poliţiei locale Negreşti Oaş şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Cu ocazia deplasării la audienţele susţinute la Primăria Negreşti Oaş, prefectul Eugeniu Avram împreună cu primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, şi comisia locală de fond funciar Negreşti Oaş au găsit o soluţie legală în acest sens.

Astfel, familiei Lohan urmează să i se facă o expertiză din care să reiasă suprafaţa de teren care trebuie să fie despăgubită, iar Consiliul local, având în vedere că este un drum public, urmează să-i ofere la schimb un alt teren echivalent terenului cu pricina.

 

Sursa: Prefectura Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.