Ultima actualizare: azi, 17:51
Locale

Primăria a inaugurat hala de lactate din Piaţa Mare

inaugurare-hala-lactate-piata-nrPrimarul Dorel Coica alături de viceprimarul Radu Roca şi şeful Administraţiei Domeniului Public, Cristian Bozai Vodă, au inaugurat astăzi hala de lactate din Piaţa Mare, aceasta primind şi autorizaţia de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru siguranţa Alimentelor.

Hala a intrat în renovare în urmă cu 10 zile, având loc mai multe modificări astfel încât să corespundă normelor de igienă impuse de Uniunea Europeană.

Primarul Dorel Coica s-a declarat mulţumit de lucrările efectuate, anunţând totodată că în primăvară vor începe şi alt gen de lucrări de modernizare în pieţe.  Edilul a mai afirmat că va începe şi realizarea unei hale de lactate şi în piaţa din Micro 17, deocamdată proiectul fiind în licitaţie.

Lucrările de modernizare a halei din Piaţa nr.1 au costat 39.500 lei cu tot cu TVA. Din cele 20 de locuri disponibile, sunt ocupate doar jumătate mai fiind loc de 10 producători.

Prezent la eveniment, directorul adjunct al DSVSA Satu Mare, Dumitru Pintea, a înmânat conducerii municipiului autorizaţia de funcţionare a pieţei.

inaugurare-hala-lactate-piata-nr1

4 comentarii

 1. Andrei Răspunde

  Pacat ca „piata mare” Interex s-a dus drakului ! Si acolo s-a deschis cu fast si uite unde a ajuns! Sprijinul Consiliului si Primariei a fost egal cu zero, acum pot sa inghete omenii afara in timpul iernii.

 2. Sătmărean Răspunde

  Marea realizare a lui Coica … Oare daca n-ar fi fost scandalul cu produse lactate ce s-ar fi întâmplat? NIMIC. Cum nu se-ntampla in oras nici o investitie de un an jumate, cum nici o promisiune nu s-a realizat pana acum …

 3. adriansm Răspunde

  Coica si Stef „trăiesc” din proiectele lăsate în urmă de Ghyuszi si Arpi: drumul de ocolire spre Lazuri, cinema Popular, investiţii în Policlinică, reabilitările in Solidarităţii, reabilitările din zona Axente Sever, toate sunt iniţiate, licitate, bugetate de primarul si preşedintele anterior. Iniţiativele USL sunt: Ziua Judeţului, Zilele Recoltei, catargul măreţ. Felicitări!

 4. liberal Răspunde

  cine va plati impozitul pe catarg?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Psihiatri din Satu Mare, într-o reţea transfrontalieră de consiliere a populaţiei în caz de calamităţi

Mai mulţi psihologi şi psihiatri de la Spitalul Judeţean Satu Mare vor face parte dintr-o reţea complexă, împreună cu colegi...

Închide