Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Primarul Coica: Nici nu se pune problema înlocuirii Marcelei Papici

inaugurare drum ocolire (4)Primarul Dorel Coica a declarat astăzi că nici nu se pune problema înlocuirii din funcţie de viceprimarului  liberal Marcela Papici, infirmând astfel unele zvonuri apărute în spaţiul public.

Nici nu se pune problema, cu Marcela colaborez foarte bine și la fel de bine vreau să colaborăm. Nu băgați în seamă toate aceste bârfe pentru că se apropie campania electorală și știm ce înseamnă precampanie. Înseamnă fitilisme. Dar nu contează, Marcela rămâne și lucrează în continuare cu primarul, iar ei să înțeleagă că nu primarul schimbă un viceprimar ci Consiliul Local. Deocamdată nu s-a  pus problema și sper să nu se pună nici în continuare. Deci nu dați crezare unor asemenea știri”, a declarat edilul.

Întrebat de unde au apărut asemenea zvonuri, primarul a spus: „De la speculanți. Asta e, fiecare începe campania electorală, fiecare are interesul ca în mai să aibă un procent cât mai mare, iar cei care sunt frustrați și n-au ajuns să ocupe niște funcții, mă gândesc la foști candidați, nu vreau să le dau numele”.

El a dat asigurări că dacă ar vrea să schimbe vreun viceprimar ar spune public acest lucru.

Dacă aș vrea să-l schimb pe Roca de mâine v-aş spune, dar nu pot s-o fac. Numai Consiliul Local poate”, a punctat primarul. 

4 comentarii

  1. Maria Barracu Răspunde

    Deocamdată nu s-a pus problema ! Bine ai zis Coco !

  2. marcelino Răspunde

    Dar ea te-ar inlocui pe tine…urgent!

  3. satmarean Răspunde

    Sunt presiuni si negocieri UDMR – PSD pentru alegerea unui viceprimar UDMR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.