Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Primarul Dorel Coica: Guvernul USL face locuinţele ANL, nu liberalii!

Dorel CoicaPrimarul Dorel Coica a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că a convenit cu directorul ANL, Dumitru Nancu, turnarea planeşului de la primul etaj al blocurilor ANL de pe str. Poligonului şi continuara lucrărilor în primăvara anului viitor, astfel încât să fie finalizate 74 de apartamente.

Este vorba de trei blocuri care în total cumulează cam 140 de apartamente. Ne-am înţeles cu dânşii ca până la sfârşitul acestui an finanţează ca să se poată turna planşeul, să putem izola parterul care există deja şi din primăvară să primim finanţare să putem finaliza primele 74 de apartamente. Între timp, dorim să vindem apartamentele ANL existente pe str. Cloşca pentru a putea finanţa acele apartamente aflate în construcţie. Am stabilit cu colegii să mergem pe varianta minimă, de aproximativ 200 de euro/mp”, a declarat edilul.

Primarul a spus că n-a participat la conferinţa de presă de sâmbătă de la  sediul PNL întrucât ora 15:00 a fost nepotrivită, cu atât mai mult cu cât sâmbăta este considera ziua liberă a presei.

 „Colegii noştri îşi fac lobby. Am înţeles dintr-o declaraţie că PNL-ul face locuinţe, n-am înţeles cum. Guvernul face locuinţe, Guvernul României, care este guvern USL şi aceste locuinţe se fac cu colaborarea Primăriei. N-are nicio treabă Consiliul Judeţean sau liberalii, dacă e Guvernul USL e Guvernul USL, dacă e ANL e ANL, dacă e Primăria Satu Mare e Primăria Satu Mare. I-am lăsat pe dânşii să își atribuie nişte merite. (..) Nici mie, nici deputatului Petric nu ni s-a părut o oră potrivită şi de aceea nici nu am participat. Iar chestia că v-am aşteptat şi v-am pus căluţi acolo… Poate că a fost mai bine să fie liberalii între ei. E un model şi pentru mine de aici înainte”, a mai spus Coica.

5 comentarii

 1. Sara Răspunde

  Asa, asa…mancati-va iar! Lumea s-a cam saturat de voi!!! Nu faceti nimic, numai apareti toata ziua prin presa.

 2. FLORICA Răspunde

  Asta e inca o dovada ce bine functioneaza USL nu mai stiu ce face unul sau altul ma indreb cind va incepe razboiul pentru voturi intre ei e chestiune de timp toti vor europarlamentari

 3. psdist Răspunde

  Poate va treziti la realitate si scapati de gasca de familie a PNListilor satmareni. Astia numai principii liberale nu au, la tradare insa se pricep tare bine sau ati uitat??????????????????????????

 4. Daniel Răspunde

  Dar poate ne spune Coica cati bani numara in weekend atunci cand se ocupa de ,,incasarea” banilor de la imperiul sau medical, ca desi nu e pe numele lui, tot lui ii vin banii din incasari ca doar nu altcuiva. Cat despre bani, se stie ca se face evaziune acolo, nu se dau chitante la pacienti asfel ca mare gestionar al banilor nostri, primarul Coica nu prea contribuie la buget, asa ca e disperat si da amenzi si mai inventeaza el tot felul de lucruri, mai ales cu soferii, ca aia sunt multi. Iar Govorica poate ne spune si el odata de spaga prin reclama de la ziar, spaga de la firmele abonate la lucrari cu CJ.

 5. micu alin Răspunde

  Acest proiect este al vechiului primar care a inceput lucrarile si proiectul propriu zis Coica minte cu nerusinare pacat ca. L-am. Votat pe degeaba ungurii erau mult mai buni gospodari asta este total pe dinafara,nu pricepe nimic din administatie pacat de acest oras se distuge de tot ,nuavem nimic si ce a fost bun sa distrus rusine Coica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.