Ultima actualizare: azi, 17:51
Locale

Târgul Moşului din nou în Satu Mare

targul mosuluiÎntre 3 şi 6 decembrie Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare deschide din nou Târgul Moşului.

Târgul are o tradiţie de peste 7 ani în municipiul Satu Mare. În aceşti ani a adus bucurii familiilor sătmărene prin micile cadouri puse în vânzare la preţuri avantajoase şi cu vizitele Moşului care a oferit cadouri micuţilor, care au venit să-l viziteze. An de an fondurile strânse prin acest târg, au fost dedicate beneficiarilor Organizaţiei Caritas. Astfel în 2013 bani proveniţi din vânzări vor fi dedicaţi copiilor.

Târgul va avea loc în Centrul Nou al municipiului Satu Mare pe Aleea Coposu unde în două căsuţe se vor găsi multe lucruri frumoase numai bune de cadou, jucării, decoraţii iar în a treia căsuţă se vor pune în vânzare articole pregătite de beneficiarii Organizaţiei şi ciocolată de casă. Târgul va fi deschis în 3 decembrie între orele 14-18, iar în 4-6 decembrie între orele 11-19.

În acest an Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare doreşte să aducă o bucurie  copiilor din Centrul de plasament „Casa Diana”, aflat în administrarea Fundaţiei Mia Munteanu. Aici sunt îngrijiţi şi educaţi 23 de copii între 12 şi 18 ani, abandonaţi de părinţi. Pentru a îndeplini această misiune, Organizaţia Caritas cere sprijinul comunităţii. Pentru cadoul pe care organizaţia doreşte să-l ofere acestor copii sunt aşteptate donaţii conţinând caiete, creioane, creioane colorate, carioci şi dulciuri. Aceste donaţii sunt aşteptate între 4-6 decembrie la Târgul Moşului pe Aleea Coposu, între orele 11-19, în căsuţa dedicată vânzării articolelor confecţionate de beneficiarii Caritas.

Moşul va poposi la Târg în 5 decembrie între orele 13-16 unde va aştepta copii în Căsuţa Moşului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Utilaj furat din Italia, descoperit la Ardud

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un bărbat din Maramureș și altul din Satu Mare după ce la acesta din urmă...

Închide