Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Un TIR a luat foc în Păulean. Pagubele sunt de 1 milion de lei

incendiu autotrenIeri, 14 noiembrie, la ora  21.06, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare  a intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma, sub comanda cpt. Aciu Florin, la iesirea din localitatea Păulean pe DN 19,  pentru stingerea unui  incendiu izbucnit la un autotren Man, încărcat cu piese pentru instalatia de racire autoturisme.

Ajunşi la locul incendiului la ora 21.26 pompierii militari au constatat că ardea vagonul autotrenului incarcat cu piese pentru instalatia de racire autoturisme cu posibilitate de propagare la intreg autoturismul.

S-a acţionat pentru localizarea si lichidarea incendiului, cu 2 tevi tip „D” de inalta presiune, de la autospeciala de lucru cu apa si spuma Renault si cu 2 tevi tip „C” de la autospeciala de lucru cu apa si spuma Iveco.

Intervenţia s-a încheiat la ora 23:10 .      

Nu s-au înregistrat victime, valoarea bunurilor salvate – aproximativ 400.000 RON ( capul tractor si o parte din incarcatura). Valoarea pierderilor materiale  aproximativ – 1.000.000 Ron (aprox. 80% din incarcatura vagonului, vagonul autotrenului si 6 cauciucuri)

Cauza probabila a producerii incendiului a fost frecare la sistemul de rulare.

3 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Așa arată un camion salvat (“cap tractor”) ??? Nici la Remat nu le primește…:-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.