Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Accident uşor pe Strada Dorna din Satu Mare

accidentUn eveniment rutier a avut loc miercuri, după ora 16.00, pe Strada Dorna din municipiu, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor.

          Cercetările la faţa locului au fost efectuate de poliţiştii Biroului Rutier, care au constatat că Szilard N., de 30 de ani, din Baia Sprie, conducând o autoutilitară, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Levente R.

          În urma impactului şoferul care circula regulamentar a suferit leziuni uşoare. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Un comentariu

  1. dr. Ciomu Răspunde

    E o adevarata problema in acest cartier, vizibilitatea in aceste intersectii este obstructionata de masini parcate pana in intersectie. Nu de putine ori mi s-a intamplat si mie sa fiu obligat sa patrund complet in intersectie pentru a avea vizibilitate. Ma intreb..cum poti acorda prioritate de trecere cand nu ai vizibilitate decat cand esti complet patruns in intersectie??!?!?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.