Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Accidente rutiere la Satu Mare, Bixad, Culciu, Racşa

accident

accident

În data de 26.12.2013, orele 15,00, B. IONUT, de 21 ani, domiciliat în com. Bixad,  conducând  autoturismul marca Alfa Romeo, în loc. Trip, într-o curbă a pierdut controlul asupra directiei de mers intrând cu autoturismul într-un salon de înfrumusețare, distrugând peretele și ușa de acces. În urma  verificarilor efectuate de către polițiști s-a stabilit ca autoturismul nu avea asigurare si nici drept de a circula pe teritoriul Rominiei. Celui in cauza i-a fost intocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de distrugere si conducerea unui autoturism inmatriculat in alt stat , care nu are drept de circulatie in Romania.

  •  

          În  data de 26.12.2013 orele 19:10, in localitatea Culciu Mic, județul Satu Mare, M. Istvan, de 26 ani, din localitatea Manau, județul Maramureș, conducând autoturismul marca Opel proprietate personală, a accidentat grav un tânăr de 28 ani, din Culciu Mic, care circula neregulamentar pe carosabil în calitate de pieton, nefiind echipat cu îmbracaminte ce conțin elemente fluorescent reflectorizante.

          Joi, 26.12.2013, în jurul orelor 21:05 , pe strada Ion Creanga, din localitatea Negresti-Oas, I. Vasile, de 45 ani, fără ocupatie, conducând imprudent autoturismul marca Opel, a pierdut controlul asupra autoturismului, rasturnindu-se în șantul din partea dreptă a directiei de mers. In urma evenimentului a rezultat rânirea gravă a conducatoului auto si ranirea ușoară a celor  patru tineri care se aflau   pasageri în autoturism.        

  •  

           Joi, de 26.12.2013 orele 22:33 pe str. Morii din localitatea Racsa, județul Satu Mare, F. Toma, de 28 ani, din localitatea Orasu Nou, conducând imprudent autoturismul marca BMW, inmatriculat in Marea Britanie, a pierdut controlul asupra autoturismului intrând în șantul din partea dreaptă a drumului, după care s-a deplasat la Spitalul Negresti-Oas, fără a anunța evenimentul.

          In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a numitei Băițan Maria Mirela, de 20 ani, pasageră în autoturism. Conducătorului auto si victimei le-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii eventualei alcoolemii, fiind cercetat vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de politie.

  •  

         În  data de 27.12.2013, ora 03:34, pe str.Liviu Rebreanu din Municipiul Satu Mare, I. Constantin, de 26 ani, din Satu Mare, conucând imprudent autoturismul marca Rover, proprietate personală, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu peretele imobilului nr.27, de pe aceeasi stradă. In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducatorului auto și rănirea ușoară a pasagerului B. Ionut, de 26 ani, din Satu Mare.

 Tuturor  conducătorilor  auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.