Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Accidentele rutiere s-au ţinut lanţ în Satu Mare: Un mort şi 6 răniţi

accident

accident

Mai multe accidente rutiere soldate cu un decedat, mai mulţi răniţi şi pagube materiale au avut loc vineri şi sâmbătă în Satu Mare.

 În data de 27.12.2013, în jurul orei 11,30, pe Drumul Judeţean 108 M, între localităţile Carei şi Berveni, Eugen L., de 81 ani, conducând un autovehicul, fără a adapta viteza într-o curbă, a pierdut controlul autoturismului răsturnându-se în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers. În urma impactului, conducătorul auto a decedat. Cercetările în cauză continuă.

***

În data de 28.12.2013, în jurul orei 02,51, pe Bulevardul Vasile Lucaciu din Satu Mare, NELU S., de 23 ani, conducând un autovehicul în timp ce se afla sub influenţa alcoolului a intrat în coliziune cu autovehicul condus regulamentar de Claudia P, de 18 ani. În încercarea de a fugi de la faţa locului cu autoturismul a mai acroşat o dată  autovehiculul accidentând-o uşor şi pe Maria T., de 18 ani, pasageră în autovehiculul acroşat care apucase să coboare după prima coliziune. În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest s-a stabilit că unul dintre aceştia, respectiv Nelu S. consumase alcool,. Aceasta a avut o concentraţie de 0,59 mg alcool/litru aer expirat. În cauză s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările continuă.

***

În data de 28.12.2013, în jurul orei 08,45, pe Drumul Naţional 19 în apropierea localităţii Oraşu Nou, Gabriela V, de 18 ani, conducând un autovehicul fără a adapta viteza într-o curbă a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-o râpă de pe partea dreaptă a direcţiei de mers. A rezultat rănirea gravă a numiţilor Erzsebet V., de 41 ani şi P.V., de 7 ani, pasageri în autovehicul.

***

În dara de 28.12.2013, în jurul orei 20,10, pe Bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare, Gheorghe S., de 49 ani, conducând un autovehicul a accidentat-o uşor pe Cristina B., de 46 ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

***

În data de 28.12.2013, în jurul orei 23,20, pe Bulevardul Vasile Lucaciu din Satu Mare, Ionică G., de 23 ani, conducând un autovehicul, pe fondul imprudenţei a acroşat un alt autovehicul ce se afla pe partea stângă a părţii carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, Ionică G.. A fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

 ***

În data de 29.12.2013, în jurul orei 00,10, pe Drumul Naţional 19 A, în localitatea Supuru de Sus, Adrian B., de 22 ani, conducând imprudent un autovehicul a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un parapet de pe partea dreapta a direcţiei de mers. A rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.